Ωρα υπευθυνης στασης

Ωρα υπευθυνης στασης

Γράφει η Θάλεια Χούντα    Έχει περάσει αρκετό διάστημα από τις πρόσφατες εκλογές και ο πρώτος απολογισμός μπορεί να γίνει και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακριβώς τα ίδια!!! Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον απλό πολίτη, εκτός των νέων δυσβάστακτων μέτρων εις βάρος του. Νέοι φόροι, νέα μέτρα, νέα οικονομική αιμορραγία. Η ανεργία καλπάζει, η

Γράφει η Θάλεια Χούντα

 

 Έχει περάσει αρκετό διάστημα από τις πρόσφατες εκλογές και ο πρώτος απολογισμός μπορεί να γίνει και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακριβώς τα ίδια!!! Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον απλό πολίτη, εκτός των νέων δυσβάστακτων μέτρων εις βάρος του.

Νέοι φόροι, νέα μέτρα, νέα οικονομική αιμορραγία. Η ανεργία καλπάζει, η απελπισία περισσεύει, το όραμα εξαφανίζεται.Από πολιτικής σκοπιάς ακούμε για … επιτυχίες, όπως η καλύτερη διαχείριση, η επιμήκυνση της αποπληρωμής, υποσχέσεις για την ανάπτυξη κ.λ.π. Σωστά όλα αυτά, στην πράξη όμως τι γίνεται με την καθημερινότητα μας;

 

 Υπάρχουν σοβαρά πρόσωπα εκτός πολιτικής σκηνής, τα οποία έχουν τους ίδιους προβληματισμούς και ανησυχίες και τα οποία με καθαρά εθνική σκέψη και φρόνημα, έχοντας γνώση των ζητημάτων και προτείνοντας σοβαρές και υλοποιήσιμες λύσεις, μπορούν να εισφέρουν θετικά.

Το ίδιο πρόβλημα, αν το αντιμετωπίσεις από άλλη οπτική γωνία και με καθαρό μυαλό – απαγκιστρωμένο από τα από τα δεδομένα που έχουν θέσει οι τρίτοι σ’ εμάς – , είναι σίγουρο, ότι θα το λύσεις και μάλιστα σωστά, κάτι που ο κόσμος θα το κρίνει και θα το αποδεχτεί.

Η ώρα της υπευθυνότητας είναι εδώ και στο άμεσο χρονικό διάστημα που ακολουθεί, θα φανούν τα έργα όλων.

 http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=19&authid=62&artid=7516

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας