Ο Πούτιν αγαπάει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα την παρούσα στιγμή

Ο Πούτιν αγαπάει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα την παρούσα στιγμή

Με ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης να κοιτάζει προς την Ελλάδα με άγχος, την ίδια ώρα υπάρχει τουλάχιστον ένας ηγέτης που δεν πανικοβάλλεται… Το αντίθετο μάλιστα… Ο λόγος για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η νίκη του αριστερού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ στις Ελληνικές Εκλογές της Κυριακής εξάπλωσε τις ανησυχίες σε ορισμένους για περαιτέρω οικονομική αναταραχή στην Ευρώπη

Με ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης να κοιτάζει προς την Ελλάδα με άγχος, την ίδια ώρα υπάρχει τουλάχιστον ένας ηγέτης που δεν πανικοβάλλεται… Το αντίθετο μάλιστα… Ο λόγος για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η νίκη του αριστερού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ στις Ελληνικές Εκλογές της Κυριακής εξάπλωσε τις ανησυχίες σε ορισμένους για περαιτέρω οικονομική αναταραχή στην Ευρώπη και την ελπίδα σε άλλους που αναζητούν την εξέγερση κατά της λιτότητας.

Παράλληλα όμως έκαναν τον Βλάντιμιρ Πούτιν να στρέψει και πάλι την προσοχή του στην Ελλάδα, χώρα με την οποία είχε «παγώσει» τις σχέσεις του λόγω της υποστήριξης των Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση. Η κατάσταση όμως άλλαξε και η Ελλάδα καλωσορίζει και πάλι έναν καλό φίλο.

Ο Πούτιν, που μάχεται την παγκοσμιοποίηση, με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι την οικονομική και στρατιωτική του συμμαχία για να αποτραβήξει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και να τη βάλει στη δική του «αγκαλιά», κάτι που δεν πρόκειται να γινόταν με την προηγούμενη κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων.

Αυτό είναι το κλειδί: Το Κρεμλίνο δεν είναι ακριβώς ο μεγαλύτερος θαυμαστής του ΝΑΤΟ, το οποίο πλέον κατηγορεί ευθέως για τα κρούσματα βίας στην Ουκρανία (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μισθοφόροι του ΝΑΤΟ σφάζουν στην Μαριούπολη!). Και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες κυρώσεις που ετοιμάζονται να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία κάνουν τον Πούτιν να τρίβει τα χέρια από του από ικανοποίηση. Η ηγεσία του κόμματος έχει ταχθεί ήδη εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου, η οποία έχει εξαπολύσει τον πόλεμο στο Κρεμλίνο.

Είναι ασαφές την παρούσα χρονική περίοδο το πόσο στενά ο ΣΥΡΙΖΑ θα στραφεί προς τη Ρωσία. Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα θετικές… Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συμμετέχουν στην ελληνική κυβέρνηση να στηρίζουν και αυτοί με τη μεριά τους τη στροφή προς τη ρωσική ομοσπονδία…

 

Πηγή: hellasforce.com

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας