ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ: Εντοπίστηκαν 12 διμοιρίες του UCK κοντά σε Δοϊράνη – Ευζωνους – Μεσοχωρί

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ: Εντοπίστηκαν 12 διμοιρίες του UCK κοντά σε Δοϊράνη – Ευζωνους – Μεσοχωρί

Ωμός εκβιασμός βρίσκεται εν εξελίξει κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης στο δόγμα του von Clausewitz που λέει ότι «ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα». Υπάρχουν μετακινήσεις πολλών ξένων πρακτόρων στα… μεγάλα αστικά κέντρα που δεν δικαιολογούνται από το «ήρεμο» κλιμα των των τελευταίων ετών στην περιοχή. Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι παρόμοιες κινήσεις

Ωμός εκβιασμός βρίσκεται εν εξελίξει κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης στο δόγμα του von Clausewitz που λέει ότι «ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα».

Υπάρχουν μετακινήσεις πολλών ξένων πρακτόρων στα…
μεγάλα αστικά κέντρα που δεν δικαιολογούνται από το «ήρεμο» κλιμα των των τελευταίων ετών στην περιοχή.

Κρατικές πηγές αναφέρουν ότι παρόμοιες κινήσεις είχαμε λίγο πριν της φωτίες του 2007.

Αλβανοί παραστρατιωτικοί του UCK από τη περιοχή του Κουμάνοβο του Κοσσυφοπέδιου που είχαν πρωτοστατήσει στις δολοφονίες κυβερνητικών σκοπιανών εντοπίστηκαν από τα έμπειρα Ελληνικά Φυλάκια να κινούνται παράλληλα με τα Ελληνοσκοπιάνα σύνορα σαν να προσπαθούσαν να βρουν περάσματα.

Συνολικά τα φυλάκια και οι περίπολοι στις περιοχές Μεσοχώρι Φλώρινας, Ευζώνων και της λίμνης Δοϊράνης ανέφεραν 12 διμοιρίες 8-12 ατόμων με ετερόκλητο οπλισμό και παραλλαγές.

Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αύξησαν τις περιπολίες και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή, πράγμα που έγινε αντιληπτό από τους UCKαδες και μέχρι στιγμής έχουν αποσυρθεί από την περιοχή, η οποία παραμένει σε ύψιστη επιφυλακή και με αυξημένη επάνδρωση.

 

Πηγή: greece-report.blogspot.gr

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας