Φοβάται κάτι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.;;;

Φοβάται κάτι ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.;;;

Της Θάλειας Χούντα   Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος δημοσίευσε στο «ΒΗΜΑ» στοιχεία της δικογραφίας που διεξήγαγε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και τώρα ερευνά νομικά η Εισαγγελέας Διαφθοράς. Το γεγονός αυτό είναι παράνομο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να το γνωρίζει και το γνωρίζει, εκ της

Της Θάλειας Χούντα

 

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος δημοσίευσε στο «ΒΗΜΑ» στοιχεία της δικογραφίας που διεξήγαγε η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και τώρα ερευνά νομικά η Εισαγγελέας Διαφθοράς.

Το γεγονός αυτό είναι παράνομο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να το γνωρίζει και το γνωρίζει, εκ της θέσεώς του. Αν και έπρεπε μόνος του να διατάξει άμεσα την διενέργεια πειθαρχικής διαδικασίας, για να διακριβωθεί, αν η παράνομη δημοσιοποίηση έγινε από αστυνομικό της ως άνω διεύθυνσης, οι καταστάσεις τον … διευκόλυναν και κατατέθηκε σχετικό αίτημα από πολίτη.

Τι γίνεται λοιπόν Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ.;

Έχεις διατάξει την πειθαρχική διαδικασία;

Σε ενδιαφέρει η διακρίβωση της αλήθειας;

Αν όχι, φοβάσαι κάτι και δεν το έχεις κάνει;

Από το βήμα αυτό και όχι το … άλλο που εργάζεται ο πιο πάνω δημοσιογράφος, εμείς θα σε ρωτάμε καθημερινά.

Ξέρεις, πρέπει να πάρεις θέση σε κάποια ζητήματα, πριν σε προλάβουν και πάλι οι καταστάσεις.

 

 

Aναδημοσίευση:

http://policenet.gr/article/%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας