Ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος προωθούσε νομοθετική ρύθμιση,γιά να μην καταβληθούν 1.000.000 (ένα εκατομμύριο)ευρώ

Ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος προωθούσε νομοθετική ρύθμιση,γιά να μην καταβληθούν 1.000.000 (ένα εκατομμύριο)ευρώ

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά   Αγαπητοί αναγνώστες,διαβάστε έγγραφο της Γ.Γ.Αθλητισμού ,με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2013 ,προς το ΣΔΟΕ ,με το οποίο ενημέρωναν ότι ο καθ’ύλην τότε αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού καί Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλοςπροωθούσε νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην καταβληθούν τα αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά από τις υπερβάσεις μισθοδοσίας υπαλλήλων της Γ.Γ.Αθλητισμού γιά το διάστημα 2004 έως

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

 

Αγαπητοί αναγνώστες,διαβάστε έγγραφο της Γ.Γ.Αθλητισμού ,με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2013 ,προς το ΣΔΟΕ ,με το οποίο ενημέρωναν ότι ο καθ’ύλην τότε αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού καί Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλοςπροωθούσε νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην καταβληθούν τα αχρεωστήτως ληφθέντα ποσά από τις υπερβάσεις μισθοδοσίας υπαλλήλων της Γ.Γ.Αθλητισμού γιά το διάστημα 2004 έως 2009.Το ποσόν αυτό ανέρχεται στο 1.000.000 (ένα εκατομμύριο) ευρώ περίπου.

Δηλαδή έδιναν εντολή στο ΣΔΟΕ να παγώσει τις διαδικασίες επιστροφών,αφού στο συγκεκριμένο έγγραφο η τότε αρμόδια διευθύντρια οικονομικών δια της υπογραφής της, παραδεχόταν ότι όντως προωθούν νομοθετική ρύθμιση,με το απίστευτο σκεπτικό ντροπής ,ότι «ή υλοποίηση του καταλογισμού  αντίκειται στις αρχές της χρηστής διοίκησης»!

Πράγματι ο τότε αρμόδιος υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος στην συνεδρίαση της Βουλής στις 18 Δεκεμβρίου 2013 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι» χρειάζεται μία νομοθετική βελτίωση την οποία θα καταθέσω.Χρειάζεται δηλαδή ή προσθήκη στην διάταξη της εξής φράσεως:»Τυχόν καταλογισμοί που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αίρονται με την δημοσίευση του παρόντος»!

Η συγκεκριμένη τροπολογία δεν κατατέθηκε τελικά από τον σάλο που δημιουργήθηκε,(ακόμα καί ή φυλακή θα τους απειλούσε).

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι θα ψηφιζόταν εκτός της συγκυβέρνησης καί από τους ΑΝΕΛ,γιατί όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά καί χωρίς ίχνος ντροπής ,ή τότε βουλευτής Έλενα Κουντουρά «δεν μπορεί να ζητούνται αναδρομικά χρήματα ,γιά τα οποία οι υπάλληλοι έχουν φορολογηθεί»!

Μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστραφεί!

Δοξάστε τους λοιπόν, πιστέψτε τους καί ξαναψηφίστε τους!
Κάποιοι Έλληνες να τρώνε από συσίτια,από τα σκουπίδια,να κοιμούνται στα αυτοκίνητα καί στα παγκάκια καί κάποιοι παρανομούντες να προστατεύονται από πολιτικούς που νοιάζονται μόνο για τις ψήφους τους τις καρέκλες τους και την προστασία ημετέρων καί φίλων!

Καί έχει το θράσος ακόμα ο Σαμαράς με την παρέα του να θέλουν να«ξανασώσουν» με οικουμενική κυβέρνηση την Ελλάδα!

Αυτοί ,που το μόνο που έκαναν υπεύθυνα, ήταν ή καταστροφή της Ελλάδας καί των Ελλήνων πολιτών!

Τουλάχιστον ή κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί πολύ για την διαφθορά καί αυτό το λέω εγώ αντικειμενικά χωρίς να χαιδεύω αυτιά!

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσω πρόσφατο έγγραφο, που αποδεικνύει τα γραφόμενά μου.

Ή κυβέρνηση Τσίπρα δεν ήξερε τί χάος παραλάμβανε!
Ο Τσίπρας προσπαθεί καί εδώ αναλογιστείτε ότι δεν είναι διεφθαρμένος,δεν είναι διαπλεκόμενος,δεν είναι κλέφτης,δεν είναι απατεώνας καί σε καμμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί συμφέροντα ξένων κατακτητών,γι’αυτό καί του βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές!

Των προηγούμενων την σαπίλα προσπαθεί να βάλει σε τάξη!

Είναι αληθινός αγωνιστής καί όσους αξίζουν κανένα σύστημα δεν τους αντέχει!

Μπορεί να κληθούμε να αποφασίσουμε δια δημοψηφίσματος οι Έλληνες τί επιθυμούμε καί αυτό θεωρώ σωστό.

Γι’αυτό ,μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο γιά να μην έχουμε χάος καί αποφασίζουμε ανάμεσα σε όλους τους κακούς ηγέτες καί άχρηστους, εκείνον που θα μας προκαλέσει το λιγότερο κακό.
Και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει πολιτικός αντίπαλος πιό άξιος του Τσίπρα με πιό κοινωνική απήχηση και περισσότερη πλειοψηφία!

Μην τους αφήνετε τους προηγούμενους να σας εξαπατούν άλλο,γιατί «αυτός που έχει εξαπατηθεί δύο φορές από τον ίδιο άνθρωπο, είναι συνεργός στην απάτη»! (Thomas Fuller,Άγγλος στοχαστής)

Θεοδωροβία Πλακά

viaplaka@gmail.com

2015-06-25_1730202015-06-25_1731202015-06-25_173148IMG_20150625_124818277

Θεοδωροβία Πλακά
(Μείνετε συντονισμένοι,συνεχίζουμε δυνατά…)

Πηγή: triklopodia.gr

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας