ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ… Κάλεσε σε συστράτευση των ευρωπαϊκών δυνάμεων ο Σαμαράς

ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ… Κάλεσε σε συστράτευση των ευρωπαϊκών δυνάμεων ο Σαμαράς

Στην ίδια προδοτική γραμμή της πατρίδας του συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με αφορμή την διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάλεσε σε συστράτευση τις ευρωπαϊκές δυνάμεις… Πιο ανθέλληνας και προδότης πεθαίνεις… Στο… καναβάτσο έστειλε το Δημοψήφισμα τη Νέα Δημοκρατία Την ανάγκη να υπάρξει συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη επισημαίνουν στη

Στην ίδια προδοτική γραμμή της πατρίδας του συνεχίζει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με αφορμή την διεξαγωγή δημοψηφίσματος κάλεσε σε συστράτευση τις ευρωπαϊκές δυνάμεις… Πιο ανθέλληνας και προδότης πεθαίνεις…

Στο… καναβάτσο έστειλε το Δημοψήφισμα τη Νέα Δημοκρατία

Την ανάγκη να υπάρξει συστράτευση όλων εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη επισημαίνουν στη ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά να ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Σαμαράς θα καλέσει σε συνάντηση τους πολιτικούς αρχηγούς του λεγόμενου “ φιλοευρωπαϊκού τόξου” και θα επαναλάβει πως για τη ΝΔ η παραμονή της χώρας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια αποτελεί εθνική κόκκινη γραμμή.

Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ ενημερώθηκε για τα σχέδια του Πρωθυπουργού από τον Υπουργό των Εσωτερικών κ. Βούτση την ώρα που το Υπουργικό Συμβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη και μιλώντας σε συνεργάτες του δεν έκρυβε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στην κυβέρνηση παίζουν, όπως λένε στη ΝΔ, με το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Ο Σαμαράς θα τοποθετηθεί για το θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής όπου και αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα. Στη ΝΔ εκτιμούν πως το δίλλημα που τίθεται πλέον με το δημοψήφισμα στους πολίτες είναι μια κακή συμφωνία ή έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη, δίλλημα που τίθεται με εκβιαστικό τρόπο στον ελληνικό λαό ο οποίος και καλείται να αποφασίσει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Για την Αξιωματική Αντιπολίτευση πάντως η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη αποτελεί εθνική κόκκινη γραμμή και σε αυτή τη λογική όλα δείχνουν πως η ΝΔ θα καλέσει τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση πάντως η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα δίνει την ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει εκ νέου σε κάλεσμα για συστράτευση εκείνων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συγκαλέσει άμεσα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη έτσι ώστε να υπάρχει μια κοινή στρατηγική και ένα κοινό μέτωπο « απέναντι σε όσους απεργάζονται σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρώπη.» Ουσιαστικά δηλαδή θα καταβληθεί μια προσπάθεια να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι στο «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πηγή: hellasforce.com

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας