Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

[ad_1] Γλυφάδα 09/09/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία «Giuseppe Sciacca» σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης στη Διεύθυνση

[ad_1]

Γλυφάδα 09/09/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία «Giuseppe Sciacca» σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

 

Το Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών είναι δωρεά του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, φιλοτεχνήθηκε από τον διεθνούς φήμης γλύπτη Γιάννη Μπάρδη. Η εκδήλωση έχει στόχο να αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το έργο του Έλληνα Αστυνομικού που υπερασπίζεται την ασφάλεια του πολίτη. 

 

Στην εκδήλωση θα παραστούν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Πανούσης, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, εκ μέρους των Διεθνών Βραβείων ‘Giuseppe Sciacca’ ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ενώ θα τιμηθούν οικογένειες Πεσόντων Αστυνομικών.

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αρχαιολόγος-Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, αφιέρωμα της οποίας είναι η εγχάρακτη επιγραφή του μνημείου. 

 

Είναι η πρώτη φορά που Διεθνής Οργανισμός, όπως τα Διεθνή Βραβεία G. Sciacca, συνδιοργανώνουν με συνδικαλιστικό φορέα των Αστυνομικών μια εκδήλωση μνήμης και φόρου τιμής σε Πεσόντες Έλληνες Αστυνομικούς.

                                                                          Για το Δ.Σ.

                                              -Ο-                                               -Ο-

                                          Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

 

                              ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων

                                           6978079503                                  6977506464

 

 

[ad_2]

Πηγή by [author_name]

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας