Αυτός είναι ο Γερμανός παιδόφιλος που συνελήφθη στα Χανιά (φωτο)

Αυτός είναι ο Γερμανός παιδόφιλος που συνελήφθη στα Χανιά (φωτο)

[ad_1] Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Κρήτης, τα στοιχεία ταυτότητας,  φωτογραφίες του γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στα Χανιά  από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο Γερμανό,  ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου ενω χθες αφέθηκε ελεύθερος. Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel

[ad_1]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Κρήτης, τα στοιχεία ταυτότητας,  φωτογραφίες του γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στα Χανιά  από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο Γερμανό,  ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου ενω χθες αφέθηκε ελεύθερος.

Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel και της Helgha.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τη χρήση διαδικτύου, τελεσθείσα κατά συνήθεια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας πέντε (5) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου αλλοδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://flashnews.gr

[ad_2]

Πηγή by [author_name]

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας