Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης

[ad_1] ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης ο οποίος χθες το πρωί έπεσε θύμα ληστείας στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός δέχτηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά από τον ληστή που εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε στην οδό Αγίου Γεωργίου. Την ώρα της ληστείας

[ad_1]

ΔΕΧΤΗΚΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ
Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος κοσμηματοπώλης ο οποίος χθες το πρωί έπεσε θύμα ληστείας στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός δέχτηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά από τον ληστή που εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε στην οδό Αγίου Γεωργίου. Την ώρα της ληστείας μέσα στο κατάστημα βρισκόταν το θύμα με την 54χρονη μητέρα του. 

Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια ζήτησε να βάλουν στον σάκο που κρατούσε διάφορα κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Όταν ο 27χρονος αντέδρασε, ο 38χρονος πυροβόλησε εναντίον του τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου πριν από περίπου δύο ώρες έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

http://www.defencenet.gr/

[ad_2]

Πηγή by [author_name]

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας