ΦΩΤΟΓΡΦΙΕΣ – Αυτή είναι η Bugatti για το Gran Turismo!

ΦΩΤΟΓΡΦΙΕΣ – Αυτή είναι η Bugatti για το Gran Turismo!

[ad_1] Μετά από μερικά teaser που έκαναν τη φαντασία μας να οργιάζει, η Bugatti αποκάλυψε τελικά το Vision Gran Turismo και μάλλον θα συμφωνείτε μαζί μας πως δεν μας απογοήτευσε! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis) Αν και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με όλα τα άλλα concepts που έχουμε δει για τον ψηφιακό κόσμο του

[ad_1]

Μετά από μερικά teaser που έκαναν τη φαντασία μας να οργιάζει, η Bugatti αποκάλυψε τελικά το Vision Gran Turismo και μάλλον θα συμφωνείτε μαζί μας πως δεν μας απογοήτευσε!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αν και η αλήθεια είναι πως σε σχέση με όλα τα άλλα concepts που έχουμε δει για τον ψηφιακό κόσμο του δημοφιλούς video game, ίσως να είναι αρκετά συμβατικό. Από την άλλη, ίσως να μας δίνει και μία ιδέα για την επικείμενη Chiron που θα διαδεχθεί τη Veyron.

Ο επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού της γαλλικής εταιρείας, Frank Heyl, εξηγεί: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό. Να βάλουμε μία πραγματική Bugatti στον ψηφιακό κόσμο του Play Station. Κάθε σχεδιαστικό χαρακτηριστικό ορίζεται από τη λειτουργία του. Το Bugatti Vision Gran Turismo αποτελεί ιδανικό πεδίο συμβίωσης της βέλτιστης μηχανολογίας και της ιδανικότερης αισθητικής».

Bugatti-Vision-GT-e640

Πράγματι, το Vision GT «φωνάζει» από μακριά πως είναι Bugatti. Το λογότυπο της μάρκας στην καρδιά του χαρακτηριστικού πετάλου στο εμπρός μέρος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Τέσσερα ice cubes σε κάθε πλευρά δείχνουν το δρόμο, τα φτιαγμένα από ανθρακονήματα πτερύγια στα άκρα και το σμιλεμένο καπό δείχνουν άκρως επιθετικά.

Bugatti-Vision-GT-b640

Κοιτώντας το Vision GT από το πλάι διακρίνεις το χαρακτηριστικό σχήμα των Bugatti, με διαφοροποίηση την τεράστια πίσω αεροτομή που ενώνεται με το πτερύγιο που οι φανατικοί της μάρκας ίσως θυμάστε στη θρυλική Type 57 Atlantic του 1936!

Bugatti-Vision-GT-d640

Ο τεράστιος διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων κάνουν ακόμα πιο δραματικό το πίσω μέρος.

Τα χρώματα αποτελούν εθνική υπόθεση με το μπλε να κυριαρχεί ενώ τα ελαστικά φέρουν τα λογότυπα της επίσης γαλλικής Michelin.

Bugatti-Vision-GT-f640

Όσο για το εσωτερικό του ψηφιακού supercar, όπως αναμενόταν είναι σπαρτιάτικο, με τα ουσιώδη στην κεντρική κονσόλα και το περιβάλλον του οδηγού να θυμίζει αυτό ενός κόκπιτ μαχητικού.

Η Bugatti δεν γνωστοποίησε κάτι για τις θεωρητικές αποδόσεις αυτού του μοντέλου, ούτε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αν και το Νο16 στη γρίλια, λογικά μαρτυρά τη διάταξη W16.

Bugatti-Vision-GT-c640

Δείτε τον… ανταγωνισμό στους συνδέσμους που ακολουθούν:

[ad_2]

Πηγή by [author_name]

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας