20.000 πρόσφυγες…απαντούν στην Τασία Χριστοδουλοπούλου

20.000 πρόσφυγες…απαντούν στην Τασία Χριστοδουλοπούλου

[ad_1] Τρεις χιλιάδες ανήλικοι και 17.000 ενήλικες πρόσφυγες καταγράφηκαν και ταυτοποιήθηκαν τις τελευταίες 23 ώρες μόνο στη Λέσβο και αποτελούν έμπρακτη «απάντηση» στην… αποτελεσματικότητα της πρώην υπουργού Τασία Χριστοδουλοπούλου και της απελθούσας κυβέρνησης στη διαχείριση του προβλήματος βόμβα για τους πρόσφυγες και τα νησιά.                       

[ad_1]

Τρεις χιλιάδες ανήλικοι και 17.000 ενήλικες πρόσφυγες καταγράφηκαν και ταυτοποιήθηκαν τις τελευταίες 23 ώρες μόνο στη Λέσβο και αποτελούν έμπρακτη «απάντηση» στην… αποτελεσματικότητα της πρώην υπουργού Τασία Χριστοδουλοπούλου και της απελθούσας κυβέρνησης στη διαχείριση του προβλήματος βόμβα για τους πρόσφυγες και τα νησιά.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα στοιχεία-σοκ για το μεταναστευτικό, που αποτυπώνουν το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο αντιμετωπίζουν τα νησιά του Αιγαίου έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης.

Ο κ. Μακρυδημήτρης ανέφερε ότι «η χώρα μας, αυτήν τη στιγμή, εκτός των οικονομικών προβλημάτων, δοκιμάζεται και από μία οξεία προσφυγική κρίση. Από την αρχή του έτους έως το τέλος Αυγούστου έχουν καταγραφεί περίπου 250.000 κυρίως πρόσφυγες και μετανάστες -κατά 60-70% Σύριοι-, ενώ τον Σεπτέμβριο υπολογίζεται να καταγραφούν ακόμη περίπου 100.000».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αναπληρωτής υπουργός επεσήμανε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις καταβάλλουν το μέγιστο της προσπάθειας για τη στοιχειώδη ταυτοποίηση και καταγραφή τους και βεβαίως, τον εφοδιασμό τους με σημειώματα, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να διέλθουν.

Στη συνέχεια τόνισε ότι μόνο τις τελευταίες 23 ώρες, από το βράδυ της Δευτέρας έως χθες το βράδυ, στη Λέσβο κατεγράφησαν περίπου 17.000 ενήλικοι και 3.000-3.500 ανήλικοι. Επίσης έκανε λόγο για ένα επίτευγμα και πρόσθεσε ότι υπό αυτή την έννοια πρέπει κανένας να θεωρήσει ότι η κατάσταση βαίνει κάπως βελτιούμενη.

 

 

 

 

 

 

http://www.thetoc.gr

 

 

[ad_2]

Πηγή by [author_name]

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας