Διπλή βομβιστική επίθεση στη Χομς με 22 νεκρούς

Διπλή βομβιστική επίθεση στη Χομς με 22 νεκρούς

[ad_1] Σε 22 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από 100 είναι οι τραυματίες από διπλή βομβιστική επίθεση στη Χομς της Συρίας, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.  Ο κυβερνήτης της Χομς, την οποία ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, διευκρίνισε ότι η πρώτη επίθεση έγινε με αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά και είχε στόχο ένα σημείο ελέγχου των

[ad_1]

Σε 22 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από 100 είναι οι τραυματίες από διπλή βομβιστική επίθεση στη Χομς της Συρίας, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. 

Ο κυβερνήτης της Χομς, την οποία ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, διευκρίνισε ότι η πρώτη επίθεση έγινε με αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά και είχε στόχο ένα σημείο ελέγχου των δυνάμεων ασφαλείας.

REUTERS/SANA

Αμέσως μετά ένας καμικάζι ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, σύμφωνα πάντα με την κρατική τηλεόραση, την οποία επικαλείται το Reuters. Το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται και αυτό τον κυβερνήτη της Χομς, μετέδωσε ότι ο καμικάζι ανατινάχθηκε όταν κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί κοντά έτρεξαν για να βοηθήσουν τα θύματα της πρώτης επίθεσης. Μεταξύ των νεκρών είναι και δύο αξιωματικοί των συριακών δυνάμεων.

[ad_2]

Source link

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας