Μία πράξη αγάπης για τα παιδιά των αστυνομικών

Μία πράξη αγάπης για τα παιδιά των αστυνομικών

Της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου Μέσα σε κλίμα ευαισθησίας, η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και οι φίλοι της επιχειρηματίες Βασίλης Ιωαννίδης και Γιάννης Λέσσης, την Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκαν το ΑΤ. Ελευσίνας με ένα και μοναδικό σκοπό:να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά των αστυνομικών. Ο σκοπός επετεύχθη μέσω της προσφοράς πασχαλινών σοκολατένιων αυγών . Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η

Της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου

Μέσα σε κλίμα ευαισθησίας, η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και οι φίλοι της επιχειρηματίες Βασίλης Ιωαννίδης και Γιάννης Λέσσης, την Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκαν το ΑΤ. Ελευσίνας με ένα και μοναδικό σκοπό:να προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά των αστυνομικών. Ο σκοπός επετεύχθη μέσω της προσφοράς πασχαλινών σοκολατένιων αυγών .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Θάλεια είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την Διοικήτρια του Τμήματος Α/Α Ρεφειάδου Ευσαΐα και το προσωπικό που υπηρετεί για το έργο που παράγουν οι αστυνομικοί του τμήματος κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες τις περισσότερες φορές και ανανέωσαν το ραντεβού για μία επόμενη επίσκεψη προσφοράς από τους φίλους της Θάλειας ώστε να καλυφθούν καθημερινές ανάγκες εργασίας.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ

Screenshot_11Screenshot_12

 

 

 

Πηγή: gorganews.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας