ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ερντογάν επαναφέρει την θανατική ποινή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ερντογάν επαναφέρει την θανατική ποινή

Της Θάλειας Χούντα Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο “Δημοκρατικός” Ερντογάν αποφάσισε την επαναφορά της θανατικής ποινής. Σε μια κίνηση απίστευτης σκληρότητας αποφάσισε την πραγματοποίηση μαζικών εκτελέσεων μετα τις 12:00 μμ, μία κίνηση που αποσκοπεί αποκλειστικά στην εκκαθάριση των αντιπάλων του και την ανάληψη του ολοκληρωτικού ελέγχου του τούρκικου στρατού. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “πραξικοπήματος” το

146866042269478

Της Θάλειας Χούντα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο “Δημοκρατικός” Ερντογάν αποφάσισε την επαναφορά της θανατικής ποινής. Σε μια κίνηση απίστευτης σκληρότητας αποφάσισε την πραγματοποίηση μαζικών εκτελέσεων μετα τις 12:00 μμ, μία κίνηση που αποσκοπεί αποκλειστικά στην εκκαθάριση των αντιπάλων του και την ανάληψη του ολοκληρωτικού ελέγχου του τούρκικου στρατού.
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “πραξικοπήματος” το οποίο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, που μέλλει να συμπαρασύρει μια ολόκληρη Τουρκία, αφού ξεκίνησε μια μεγάλη περίοδος αβεβαιότητας και αστάθειας, η οποία οδηγεί με ταχύτατους ρυθμούς στον διαμελισμό της.

 

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας