Σύροι στρατιώτες κατέστρεψαν το αρχηγείο του ISIS στη Ντέιρ Αλ Ζουρ

Σύροι στρατιώτες κατέστρεψαν το αρχηγείο του ISIS στη Ντέιρ Αλ Ζουρ

Οι ένοπλες δυνάμεις του συριακού στρατού πραγματοποίησαν μια καταδρομική επιχείριση την Παρασκευή το βράδυ με στόχο να καταστρέψουν το αρχηγείο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Αλ Τζαμπιλίγια της επαρχίαςΝτέιρ Αλ Ζουρ. Άνδρες της 104ης Μεραρχίας της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς κατάφεραν και κατέστρεψαν το αρχηγείο των τζιχαντιστών, σκοτώνοντας πολλούς τρομοκράτες, ενώ κατέλαβαν μια μπουλντόζα και

Οι ένοπλες δυνάμεις του συριακού στρατού πραγματοποίησαν μια καταδρομική επιχείριση την Παρασκευή το βράδυ με στόχο να καταστρέψουν το αρχηγείο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη Αλ Τζαμπιλίγια της επαρχίαςΝτέιρ Αλ Ζουρ.

Άνδρες της 104ης Μεραρχίας της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς κατάφεραν και κατέστρεψαν το αρχηγείο των τζιχαντιστών, σκοτώνοντας πολλούς τρομοκράτες, ενώ κατέλαβαν μια μπουλντόζα και πολλά βαρέα όπλα.

Στην ίδια Ντέιρ Αλ Ζουρ, η ρωσική και συριακή πολεμική αεροπορία, πραγματοποίησαν κοινές αεροπορικές επιδρομές και βομβάρδισαν τις θέσεις των τζιχαντιστών στην πόλη Αλ Ρασιντίγια.

Στρατιωτική πηγή είπε στο Al Masdar News, ότι το βράδυ της Παρασκευής συριακές και ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν περίπου δώδεκα οχήματα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, μεταξύ των οποίων και αγροτικά φορτηγάκια εξοπλισμένα στις καρότσες με πολυβόλα.

Tribune

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας