Διαρροή Τραμπ στον Λαβρόφ και παρέμβαση Πούτιν με ηχογραφημένες συνομιλίες

Διαρροή Τραμπ στον Λαβρόφ και παρέμβαση Πούτιν με ηχογραφημένες συνομιλίες

O ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχητικές συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ, με υψηλόβαθμους Ρώσους αξιωματούχους, επιμένοντας ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μοιράστηκε με τη Μόσχα διαβαθμισμένες πληροφορίες. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα μοιραζόταν το ηχητικό από τις

O ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχητικές συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ, με υψηλόβαθμους Ρώσους αξιωματούχους, επιμένοντας ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μοιράστηκε με τη Μόσχα διαβαθμισμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα μοιραζόταν το ηχητικό από τις συνομιλίες της συνάντησης που είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, Τόνισε ωστόσο, ότι είναι διατεθειμένος να δώσει στην δημοσιότητα την απομαγνητοφώνηση.

Πάντως, δεν διευκρινίστηκε γιατί η συνάντηση ηχογραφήθηκε από τους Ρώσους αξιωματούχους και δεν αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση δεν γνώριζε ότι οι συνομιλίες είχαν ηχογραφηθεί.

Σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι, ο Πούτιν είπε ότι ο Σεργκέι Λαβρόφ δεν του μετέφερε “μη υπαρκτά” μυστικά. Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να παραδώσει σε Αμερικανούς βουλευτές το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνάντησης Τραμπ – Λαβρόφ, εάν αυτό τους καθησυχάσει.

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας