Διεύθυνση Παρακολούθησης, τα Επίσημα της ΕΛ.ΑΣ

Διεύθυνση Παρακολούθησης, τα Επίσημα της ΕΛ.ΑΣ

Είναι αποδεδειγμένο πια, αυτό που σιγοψυθιριζόταν τόσο καιρό στους γνωρίζοντες τα περί της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Η συγκεκριμένη Διεύθυνση Επίσημα Παρακολουθεί τους ανθρώπους, που έχει αναλάβει, να συνοδεύει! Ποια προσωπικά δεδομένα; Ποια αλήθεια; Τίποτα δεν υπάρχει, παρά μόνο στιγμές περασμένων δεκαετιών, όταν και αστυνομικοί είχαν επιφορτιστεί με το ¨θεάρεστο¨ έργο της παρακολούθησης συνανθρώπων μας

Είναι αποδεδειγμένο πια, αυτό που σιγοψυθιριζόταν τόσο καιρό στους γνωρίζοντες τα περί της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Η συγκεκριμένη Διεύθυνση Επίσημα Παρακολουθεί τους ανθρώπους, που έχει αναλάβει, να συνοδεύει!

Ποια προσωπικά δεδομένα; Ποια αλήθεια; Τίποτα δεν υπάρχει, παρά μόνο στιγμές περασμένων δεκαετιών, όταν και αστυνομικοί είχαν επιφορτιστεί με το ¨θεάρεστο¨ έργο της παρακολούθησης συνανθρώπων μας και της καταγραφής κάθε στιγμής τους μέσα στην ημέρα. Τα ¨μυστικά της κλειδαρότρυπας¨!

Είναι εντυπωσιακό, το πώς η Διεύθυνση Επισήμων αντιλαμβάνεται και εφαρμόζει στην πράξη τους νόμους και την σημερινή έννοια της Δημοκρατίας. Είναι, επίσης, εντυπωσιακό, το πώς οι Διευθυντές και οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Επισήμων αποδέχονται την ύπαρξη τέτοιων φαινομένων. Και μιλάμε για αποδοχή, αλλιώς θα είχαν φροντίσει, να ενημερώσουν το προσωπικό τους και να μην ενέκριναν με την αποδοχή τους τέτοιες συμπεριφορές. Γιατί τότε, μπορεί να μιλάμε και για επιβολή του φαινομένου αυτού.

Και για να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, πολύ σύντομα θα υπάρξει και φωτογραφικό υλικό, που θα αποδεικνύει περίτρανα όλα αυτά τα παράνομα που συμβαίνουν. Και τότε σίγουρα, όλοι αυτοί που συνοδεύονται από την Διεύθυνση Επισήμων, θα πρέπει να ψαχτούν λίγο καλύτερα, μήπως και αυτοί τελικά είναι θύματα Παρακολούθησης και όχι συνοδείας.

Μπράβο! Όπως αξίζει ένα τεράστιο Μπράβο και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., που έχει ενημερωθεί και περί άλλων …

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας