Η Δικαιοσύνη είναι (;) τυφλή!

Η Δικαιοσύνη είναι (;) τυφλή!

Tης Θάλειας Χούντα Κατά τον Σωκράτη τον κάθε Δικαστή θα πρέπει να τον χαρακτηρίζουν τέσσερα συγκεκριμένα πράγματα: Να ακούει ευγενικά, να απαντά με συνέπεια, να σκέπτεται σοβαρά και να αποφασίζει αμερόληπτα. Εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια, απέναντι σε όλους και σε όλα, μέσα στα γρανάζια της Ελληνικής Δικαιοσύνης προσπαθώ να βρω το δίκιο μου, σε

Tης Θάλειας Χούντα

Κατά τον Σωκράτη τον κάθε Δικαστή θα πρέπει να τον χαρακτηρίζουν τέσσερα συγκεκριμένα πράγματα: Να ακούει ευγενικά, να απαντά με συνέπεια, να σκέπτεται σοβαρά και να αποφασίζει αμερόληπτα.

Εδώ και δυο ολόκληρα χρόνια, απέναντι σε όλους και σε όλα, μέσα στα γρανάζια της Ελληνικής Δικαιοσύνης προσπαθώ να βρω το δίκιο μου, σε μια υπόθεση που πλέον είναι ευρύτερα γνωστή στην Ελληνική κοινωνία. Ως Πολίτης, που σέβεται τους θεσμούς και τις αρχές, είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες Δικαστές.

Μετά λοιπόν, από δύο και πλέον χρόνια …εμπιστοσύνης θα ήθελα, να ενημερώσω, εχθρούς και φίλους, ότι όσον αφορά την υπόθεσή μου και τον αγώνα μου για να συρθούν επιτέλους στη δικαιοσύνη, όσοι εγκλημάτησαν απέναντι μου, ότι δεν έχει ξεκινήσει ούτε καν η ανάκριση!!!!

Έχοντας, μάταια, ασκήσει κάθε νομική πίεση, για να προχωρήσουν επιτέλους οι δικαστικές διαδικασίες και να ελεγχθεί η συμπεριφορά λειτουργών που αδικαιολόγητα καθυστερούν, αποφάσισα να αποτανθώ στον υψηλότερο θεσμό διασφάλισης της τήρησης της νομιμότητας, στη Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, καταθέτοντας σε αυτήν τις, με αριθμό πρωτοκόλλου 1965,1966,1967 και 2098, αναφορές που χρονικά αρχίζουν από το Νοέμβριο του 2016 και τελειώνουν το Δεκέμβριο του 2016.

Λόγω της σοβαρότητας του περιεχομένου τους, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου αποφάσισε, να τις κρατήσει η ίδια και να μη τις χρεώσει σε κάποιον άλλο δικαστικό λειτουργό, προκαλώντας μου χαρά και ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Γρήγορα, δυστυχώς, ήρθε η πραγματικότητα, για να με διαψεύσει.

Αν και, σύμφωνα με το νόμο, η Διοίκηση είναι υποχρεωμένη σε πενήντα ημέρες από την κατάθεση της αναφοράς του πολίτη, να τον ενημερώνει εγγράφως, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου μετά από έξι ολόκληρους μήνες δεν μου έχει γνωρίσει την παραμικρή σχετική ενέργεια, που έχει κάνει.

Παράλογο; Δεν μου απάντησε ποτέ κανείς. Άρα, τουλάχιστον για αυτούς, λογικό…

Αντί για αυτό, πληροφορίες διακινούνται τις τελευταίες ώρες ότι στην Ελληνική Δικαιοσύνη «μαγειρεύεται» προσπάθεια σπιλώσεως τόσο του ονόματός μου όσο και της οικογενείας μου, με την «ανεύρεση» αστείων και αστήρικτων δικαιολογιών.

Εντάξει, το κατανοώ…

Όταν τα βάζεις με το ίδιο το σύστημα, τότε αυτό θα σε χτυπήσει πίσω. Όταν ξεσκεπάζεις τη διαφθορά, που επικρατεί στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας, το βαθύ παρα-κράτος θα προσπαθήσει, να σε κατασπαράξει. Όταν εγώ προσωπικά αλλά και η πολιτική κίνηση «Ασφαλής Κοινωνία», που έχω τη τιμή να ηγούμαι, στηρίζει τον απλό αστυνομικό και στρατιωτικό απέναντι στη νομενκλατούρα των ανωτάτων, αυτό ενοχλεί και μάλιστα σε σημείο όπου Υπουργός ολάκερος (σσ Νίκος Τόσκας) να τα αποδίδει, εγγράφως, στις «ακροδεξιές» κατ’ αυτόν πεποιθήσεις μου.

Επειδή, δεν έχω τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ, δηλώνω για μία ακόμη φορά παρούσα και έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα, ό,τι και αν χρησιμοποιήσουν, για να με ωθήσουν, να σταματήσω τον αγώνα, που δίνω εδώ και τρία χρόνια, για να λάμψει η αλήθεια.

Το είχα γράψει και παλαιότερα. Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ…

Απλά, ξεκάθαρα και Δημόσια, πάντα μέσω της αρθρογραφίας μου, τους λέω: κάντε, ό,τι νομίζετε εναντίον μου. Τίποτα δεν θα με σταματήσει από τον αγώνα μου και τίποτα δεν θα με φοβίσει. Δεν τα κατάφεραν όλοι αυτοί, που μέχρι σήμερα το επιχείρησαν, δεν θα τα καταφέρετε και εσείς.

Σας το έχω πει χιλιάδες φορές…

Εγώ είμαι Πατριώτισσα. Όχι στα λόγια άλλα στα έργα.

Και επειδή δεν το γνωρίζετε, στον Πατριωτισμό το πρώτο πράγμα είναι η υπερηφάνεια.

Είμαι περήφανη για τα πιστεύω μου, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, τους αγώνες που δόθηκαν και αυτούς που είναι μπροστάρηδες σε αυτούς.

Μα πάνω από όλα, είμαι υπερήφανη για τους αγώνες που έρχονται και πρόκειται να δώσω. Για τον Ελληνικό Λαό, για τη Πατρίδα μου.

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας