‘Ειντε: Χωριστές συναντήσεις με Αναστασιάδη και Ακιντζί στην Κύπρο

‘Ειντε: Χωριστές συναντήσεις με Αναστασιάδη και Ακιντζί στην Κύπρο

Με τον Κύπριο Πρόεδρο συναντάται στη Λευκωσία ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί τρόπος συνέχισης των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού. Ο Έιντε αναμένεται στις 10 να συναντηθεί στα κατεχόμενα και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Στη συνάντηση Αναστασιάδη-Έιντε συμμετέχουν ο υπουργός εξωτερικών Ιωάννης

Με τον Κύπριο Πρόεδρο συναντάται στη Λευκωσία ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί τρόπος συνέχισης των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού. Ο Έιντε αναμένεται στις 10 να συναντηθεί στα κατεχόμενα και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Στη συνάντηση Αναστασιάδη-Έιντε συμμετέχουν ο υπουργός εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες για το Κυπριακό Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Τον κ. Έιντε συνοδεύουν η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και άλλοι συνεργάτες του.

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας