Κυπριακό: Διαφωνία για τις προϋποθέσεις νέας διάσκεψης στη Γενεύη

Κυπριακό: Διαφωνία για τις προϋποθέσεις νέας διάσκεψης στη Γενεύη

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας μετά από την σημερινή μαραθώνια συνάντηση που είχε με τον Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε: «Συζητήθηκε επί μακρόν το πόσο χρήσιμη θα ήταν μια νέα σύνοδος στη Γενεύη και κάτω από ποιες συνθήκες». «Η πλευρά μας», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, «κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία ώστε να

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας μετά από την σημερινή μαραθώνια συνάντηση που είχε με τον Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε: «Συζητήθηκε επί μακρόν το πόσο χρήσιμη θα ήταν μια νέα σύνοδος στη Γενεύη και κάτω από ποιες συνθήκες».

«Η πλευρά μας», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, «κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία ώστε να είναι επιτυχής». Με αυτές τις εισηγήσεις, είπε ο Πρόεδρος, διαφώνησε η τουρκοκυπριακή πλευρά.

Για τον λόγο αυτό ζητήθηκε από τον ειδικό σύμβουλο του γγ του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρθ Έιντε να διαβουλευτεί κατ’ ιδίαν με τις δύο πλευρές ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για την διαδικασία συνέχισης των συνομιλιών.

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας