Πούτιν-Ερντογάν συμφωνούν σε συνεργασία για δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία

Πούτιν-Ερντογάν συμφωνούν σε συνεργασία για δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, συζήτησαν για τη σημασία μιας έγκαιρης συμφωνίας όσον αφορά τη Συρία καθώς και ένα πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Τουρκίας, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου το Σάββατο. «Συζητήσαv για τη συριακή κρίση και τόνισαν τη

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, συζήτησαν για τη σημασία μιας έγκαιρης συμφωνίας όσον αφορά τη Συρία καθώς και ένα πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Τουρκίας, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου το Σάββατο.

«Συζητήσαv για τη συριακή κρίση και τόνισαν τη σημασία να συμφωνήσουμε σχετικά με τις πρακτικές πτυχές της εφαρμογής του Μνημονίου για την καθιέρωση μιας αποκλιμάκωσης στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας», δήλωσε ρωσική πηγή στο RUSSIA NEWS TODAY.

Σημειώνεται ότι αυτό θα ενισχύσει την παύση των εχθροπραξιών, για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διασυριακών διαπραγματεύσεων στις μορφές της Γενεύης και της Αστάνα. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να ενισχύσουν το συντονισμό των προσπαθειών αντιμετώπισης της συριακής κρίσης σε διάφορα επίπεδα.

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας