Συνάντηση Κοτζιά – Έιντε τη Δευτέρα για το Κυπριακό

Συνάντηση Κοτζιά – Έιντε τη Δευτέρα για το Κυπριακό

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Έιντε. Ο Ν. Κοτζιάς αναμένεται να συζητήσει με τον Έιντε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, που σύμφωνα με τον τελευταίο δεν προχωρούν. Συγκεκριμένα, ο Έιντε δήλωσε πως οι Αναστασιάδης και Ακιντζί δεν βρίσκουν

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Έιντε.

Ο Ν. Κοτζιάς αναμένεται να συζητήσει με τον Έιντε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, που σύμφωνα με τον τελευταίο δεν προχωρούν. Συγκεκριμένα, ο Έιντε δήλωσε πως οι Αναστασιάδης και Ακιντζί δεν βρίσκουν μέχρι τώρα «κοινό έδαφος».

Όπως υποστήριξε το πρωί της Παρασκευής, ενημέρωσε χωριστά τους δύο ηγέτες και στη συνέχεια τους πρέσβεις των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, σε μία κοινή συνάντηση. «Θα ενημερώσω τώρα τον γενικό γραμματέα και θα ζητήσω τη συμβουλή του για το πώς θα προχωρήσουμε».

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας