«Στήνει απαγωγές» η Θάλεια Χούντα;

«Στήνει απαγωγές» η Θάλεια Χούντα;

“Στήνει απαγωγές” η Θάλεια Χούντα και αναφέρει “αναληθή περιστατικά στις Αρχές”; Αυτό που πολλοί, εδώ και τρία χρόνια, προσπαθούν να σχηματοποιήσουν, Αυτό που στις υπόγειες διαδρομές του Συστήματος γίνεται τεράστια προσπάθεια, να στοιχειοθετηθεί με κάθε τρόπο, Αυτό που βολεύει πολλούς εμπλεκόμενους, που βγήκαν στην επιφάνεια, Αυτό που θα επιτρέψει στους άνομους να συνεχίσουν το καταχθόνιο

“Στήνει απαγωγές” η Θάλεια Χούντα και αναφέρει “αναληθή περιστατικά στις Αρχές”;
Αυτό που πολλοί, εδώ και τρία χρόνια, προσπαθούν να σχηματοποιήσουν,
Αυτό που στις υπόγειες διαδρομές του Συστήματος γίνεται τεράστια προσπάθεια, να στοιχειοθετηθεί με κάθε τρόπο,
Αυτό που βολεύει πολλούς εμπλεκόμενους, που βγήκαν στην επιφάνεια,
Αυτό που θα επιτρέψει στους άνομους να συνεχίσουν το καταχθόνιο έργο τους,
Αυτό που επιδιώκουν και κανένας δεν το λέει,
Αυτό το λέμε εμείς πρώτοι! Ναι!
Τολμάμε μάλιστα, όχι μόνο να το λέμε, αλλά και το αναλύουμε όπως θα δείτε παρακάτω….
Τρία χρόνια η Θάλεια έχει τραβήξει τα πάνδεινα, μιας και την έχουν κακοποιήσει σωματικά σε τέτοιο βαθμό που κανένας άλλος άνθρωπος δεν θα άντεχε.
Την έχουν κακοποιήσει ψυχολογικά, μιας και της στέρησαν ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να στερηθεί μια γυναίκα.
Έχουν προσπαθήσει να κακοποιήσουν το όνομα της στην κοινωνία, όταν έβαλαν δικούς τους δημοσιογράφους, να αμφισβητήσουν όσα έχουν συμβεί.
Έκαναν όμως ένα λάθος ή απλά δεν είχαν πληρωθεί και γι’ αυτό.
Άφησαν την Θάλεια, να ζήσει!
Και αυτό το γεγονός, όμως, προσπαθούν, να το γυρίσουν εναντίον της.
Πως θα φαινόταν στον καθένα μας η ερώτηση: «Γιατί δεν σας σκότωσαν;»
Τι απάντηση μπορείς να δώσεις; Ότι είναι διεστραμμένα μυαλά μειωμένης αντιληπτικότητας; Όχι βεβαίως.
Σταματάς να ασχολείσαι μαζί τους και δίνεις την απάντηση σου εκεί που πρέπει, στο επίπεδο που πρέπει αλλά ταυτοχρόνως και δημόσια στον Ελληνικό Λαό.
Τους ξεσκεπάζεις, δημοσιοποιώντας το εσκεμμένο και προαποφασισμένο στήσιμο που πάνε να κάνουν. Ενημερώνεις όλους τους δημόσιους λειτουργούς, ότι οι συγκεκριμένοι αποτελούν ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα των εμπλεκόμενων του Συστήματος.
Αλλά και τους αποδομείς, παραδίδοντας τόσο σε αυτούς όσο και στη δημοσιότητα όλα τα αυταπόδεικτα στοιχεία μιας και αυτά -όσο και να προσπαθήσουν να τα διαστρεβλώσουν- θα «μιλήσουν» από μόνα τους.
Ο στόχος όμως έχει οριοθετηθεί…
Οι αναγκαίοι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν βρεθεί, όπως και κατάλληλος άνθρωπος, με την αναγκαία νομιμοποίηση, για να τον πραγματοποιήσει.
Με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος πρέπει η Θάλεια, να φανεί, ότι κάνει μόνη της όσα κατηγορεί τους άλλους, ότι της κάνουν!
Όταν κοιτάξεις πολύ ώρα την άβυσσο, είναι σίγουρο, ότι και αυτή θα προσπαθήσει, να σου ρίξει πίσω μια κλεφτή ματιά. Το Σύστημα θα προσπαθήσει, να καλύψει τους υψηλούς εμπλεκόμενους και θα χτυπήσει πίσω! Και μάλιστα με την σφραγίδα μιας νομικής διαδικασίας! Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι θα αναλάβουν έπειτα το γνωστό τους ρόλο. Θα ρίξουν το θύμα στην αρένα του διαδικτύου, προσπαθώντας να το αποδομήσουν, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι και άμεσα, θα ενεργοποιηθούν όλα αυτά που εδώ και τρία χρόνια είναι σε ύπνο!
Εκεί, στα μυστικά υπόγεια του Συστήματος, συνεχίζετε να διαβάζετε; Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις:
Όσο και να θέλετε, να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο, πρέπει να μάθετε, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα στοιχεία που υπάρχουν και προσπαθήσατε να κρύψετε, σας διαψεύδουν. Και τελικά, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, να βγείτε στην επιφάνεια. Γιατί;
Γιατί μια ζωή ήσασταν ανθρωπάκια και έχετε μάθει να σκέφτεστε και να ενεργείτε σαν ανθρωπάκια. Και τα ανθρωπάκια δεν μπορούν ποτέ, ούτε καν να κοιτάξουν στα μάτια έναν άνθρωπο περήφανο.
Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο ανθρωπάκι;
Αυτό που έκανε τον φίλο, που έρποντας «έγλειφε» με κλάματα, που παρακαλούσε για βοήθεια, που έταζε. Και, που όταν ο περήφανος άνθρωπος το έβαλε το ανθρωπάκι στην θέση που ήθελε και του έδωσε την δυνατότητα, να δείξει το ποιόν του, πράγματι το έδειξε.
Παρ’ ότι το γνωρίζεις, εμείς απλώς θα στο επαναλάβουμε, ότι από σήμερα, θα αρχίσουμε την αρθρογραφία για τα έργα σου, τις ημέρες και … τις νύκτες σου, πάντα με γεγονότα.
Οι τοίχοι των ψηλών ορόφων που προσωρινά βρίσκεσαι, δεν είναι αρκετοί, από το να σταματήσουν την κοινωνία, να μάθει.
Έτσι απλά, σαν μία ζωγραφιά, σαν ένα….πίνακα!!!

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας