Στις 19 Ιουνίου αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

Στις 19 Ιουνίου αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit

Δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις για το Brexit που θα αρχίσουν τη 19η Ιουνίου, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι, καλώντας παράλληλα τους ψηφοφόρους, να της δώσουν μια ισχυρή εντολή στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Οι Βρετανοί καλούνται στις κάλπες την 8η Ιουνίου, καθώς

Δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις για το Brexit που θα αρχίσουν τη 19η Ιουνίου, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι, καλώντας παράλληλα τους ψηφοφόρους, να της δώσουν μια ισχυρή εντολή στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Οι Βρετανοί καλούνται στις κάλπες την 8η Ιουνίου, καθώς όπως αναφέρει το Reuters, η Μέι προκήρυξε πρόωρες εκλογές με στόχο να ενισχύσει την πλειοψηφία των κεντροδεξιών Συντηρητικών ενόψει των διαπραγματεύσεων για την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προβάδισμα των Τόρις, παρότι αρχικά ήταν τεράστιο, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

«Αυτές οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν μόλις 11 ημέρες μετά την ημέρα των εκλογών και δεν μπορεί να υπάρξει κανένας τρόπος να αναβληθούν. Δεν θα είναι δυνατό να αναβληθούν. Οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί», επέμεινε η Μέι ενώπιον υποστηρικτών της σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο.

Φωτογραφία: Getty Images

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας