Ιταλικός αέρας … στην ΓΑΔΑ;

Ιταλικός  αέρας … στην ΓΑΔΑ;

της Θάλειας Χούντα   Πλησιάζουν οι ημέρες για τις μεταθέσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και τα πηγαδάκια, οι πληροφορίες και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Δεν είναι και λίγοι αυτοί οι αξιωματικοί που δεν ανησυχούν για την θέση τους αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που επιθυμούν την τοποθέτησή τους σε άλλη καίρια θέση, με

της Θάλειας Χούντα

 

Πλησιάζουν οι ημέρες για τις μεταθέσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και τα πηγαδάκια, οι πληροφορίες και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Δεν είναι και λίγοι αυτοί οι αξιωματικοί που δεν ανησυχούν για την θέση τους αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που επιθυμούν την τοποθέτησή τους σε άλλη καίρια θέση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μία από αυτές τις πληροφορίες κάνει λόγο, για αλλαγή προσώπων σε σημαντική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, παρ’ ότι δεν υπάρχει υπηρεσιακός ή άλλος λόγος γι’ αυτό.

Ή μήπως υπάρχει και είναι, ότι οι δύο κεφαλές της συγκεκριμένης υπηρεσίας  συνεργάζονται πολύ καλά και δεν έχουν μεταξύ τους διαφωνίες, όπως κάποιοι θα περίμεναν ή επιδίωκαν;

Συνεχίζοντας μάλιστα, κάνει λόγο η πληροφορία και για συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλουν, να τοποθετήσουν. Πρόσωπο με …ιταλικό όνομα και αέρα.

Οψόμεθα!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας