ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ¨Σφαγή¨ Αντιστρατήγων στην Κατεχάκη!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ¨Σφαγή¨ Αντιστρατήγων στην Κατεχάκη!!!

της Θάλειας Χούντα Αυτοί που με διαβάζουν τακτικά, γνωρίζουν, ότι, όταν μεταφέρω δημοσιογραφικά μια πληροφορία, αυτή είναι πάντα διασταυρωμένη και «πέφτει μέσα». Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας παλεύει σοβαρά για την παραμονή του στη θέση του Αρχηγού για 3ο έτος και, απ’ ό,τι μαθαίνω, τελικά το πετυχαίνει. Βέβαια, σ’ αυτό το σενάριο, συμπεριλαμβάνεται η

της Θάλειας Χούντα

Αυτοί που με διαβάζουν τακτικά, γνωρίζουν, ότι, όταν μεταφέρω δημοσιογραφικά μια πληροφορία, αυτή είναι πάντα διασταυρωμένη και «πέφτει μέσα».

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας παλεύει σοβαρά για την παραμονή του στη θέση του Αρχηγού για 3ο έτος και, απ’ ό,τι μαθαίνω, τελικά το πετυχαίνει. Βέβαια, σ’ αυτό το σενάριο, συμπεριλαμβάνεται η αποστράτευση όλων των Αντιστρατήγων του Σώματος, με στόχο να προωθηθούν στα ανώτατα αξιώματα της ΕΛ.ΑΣ. αξιωματικοί της πλήρους εμπιστοσύνης του κυβερνητικού μηχανισμού των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., κάτι που δεν φαίνεται, να απασχολεί τον Αρχηγό!!!!

Τι γίνεται τελικά με τους διάφορους ανωτάτους, που τους ¨τάζει¨ θέσεις και αξιώματα εις βάρος άλλων συναδέλφων τους;

¨Σφαγείο¨ετοιμάζεται από τώρα που είναι καλοκαίρι …

Μείνετε συντονισμένοι στο GorgaNews.gr για νέες σχετικές πληροφορίες.

 

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας