Όποιος «πατά σε δύο βάρκες» του… πέφτουν ντοκουμέντα

Όποιος «πατά σε δύο βάρκες» του… πέφτουν ντοκουμέντα

Της Θάλειας Χούντα Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, σχετικά με τη προσπάθεια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να παραμείνει στη θέση του για ένα ακόμα έτος, θυσιάζοντας το σύνολο των αντιστρατήγων του, θα ήθελα να ενημερώσω το αναγνωστικό μου κοινό, ότι ο παμπόνηρος «Αρχηγός της καρδιάς μου», την ώρα που δίνει Γη και Ύδωρ στο Μέγαρο Μαξίμου,

Της Θάλειας Χούντα

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων, σχετικά με τη προσπάθεια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να παραμείνει στη θέση του για ένα ακόμα έτος, θυσιάζοντας το σύνολο των αντιστρατήγων του, θα ήθελα να ενημερώσω το αναγνωστικό μου κοινό, ότι ο παμπόνηρος «Αρχηγός της καρδιάς μου», την ώρα που δίνει Γη και Ύδωρ στο Μέγαρο Μαξίμου, πραγματοποιεί για τον ίδιο λόγο επαφές -μέσω της «Αρχηγεύουσας» κατά τα ΜΜΕ- με το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συγκεκριμένη, μπορεί να κινείται μεν στα πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου, αλλά, είναι σε πολλούς γνωστό, ότι η κομματική της ταυτότητα, το οικογενειακό της περιβάλλον καθώς και η καρδιά της ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι και μέσω αυτού του διαύλου, προσπαθώντας να βγει κερδισμένος σε κάθε περίπτωση, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. το παίζει κοινώς «δίπορτο» φοβούμενος τη πιθανή αλλαγή στην Κυβέρνηση και βεβαίως στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Βέβαια, όλα μαθαίνονται και όποιος πατά σε δυο βάρκες συνήθως πέφτει μέσα στο νερό.

Ο σοφός λαός βγαίνει, συνήθως, σωστός…

Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να ξεχνά – του το έχω πει άλλωστε- ότι διαθέτω καλούς φίλους σε όλους τους χώρους, οι οποίοι και με ενημερώνουν άμεσα και σχετικά.

Και όχι μόνο προφορικά αλλά με έγγραφα και ντοκουμέντα!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας