Ο “Τιμητής της Σημαίας”

Ο “Τιμητής της Σημαίας”

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Είναι πια προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να αφήσει (δυστυχώς) το αποτύπωμα του στη νεότερη Ελληνική Ιστορία. Η κυβέρνηση της Αριστεράς, αυταπόδεικτα, δεν περιορίζεται στην άσκηση των κυβερνητικών την καθηκόντων αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει βαθιές και δομικές αλλαγές στο πυρήνα του Ελληνικού Κράτους.


της Θάλειας Χούντα

Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Είναι πια προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να αφήσει (δυστυχώς) το αποτύπωμα του στη νεότερη Ελληνική Ιστορία. Η κυβέρνηση της Αριστεράς, αυταπόδεικτα, δεν περιορίζεται στην άσκηση των κυβερνητικών την καθηκόντων αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει βαθιές και δομικές αλλαγές στο πυρήνα του Ελληνικού Κράτους.

Τη προσπάθεια άλωσης των ΜΜΕ ακολούθησε η ενεργή συμμετοχή της στον οικονομικό πόλεμο μεταξύ επιχειρηματιών προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει μια νέα, δική της, διαπλοκή.

Οι προσπάθειες στην αλλαγή συνταγματικών όρων της χώρας συνοδεύτηκαν από τις αλλαγές στη δομή του Καλλικράτη και κορυφώθηκαν με τις συνεχείς παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης. Και τώρα… Ήρθε η ώρα του πιο δομικού χαρακτηριστικού μιας οργανωμένης κοινωνίας. Η Παιδεία.

Ως εκτελεστικό όργανο επιλέχθηκε ένας κύριος ονόματι Γαβρόγλου. Γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη και κατείχε τη Τουρκική υπηκοότητα μέχρι τη στιγμή που η μαμά Πατρίδα του (η Τουρκία) τον κάλεσε να υπηρετήσει στον Τουρκικό στρατό οπότε και υπέβαλε αίτηση απόκτησης της Ελληνικής υπηκοότητας. Στη συνέχεια αρνήθηκε να υπηρετήσει και στον Ελληνικό Στρατό εξαγοράζοντας την θητεία του ως Έλληνας του εξωτερικού.

Αυτός λοιπόν ο κύριος καλείτε να φέρει εις πέρας την άλωση της Ελληνικής Παιδείας. Να καταργήσει κάθε έννοια αριστείας, να εξαφανίσει τη σημαία από κάθε Ελληνικό σχολείο, να σταματήσει τον εκκλησιασμό και τη καθημερινή προσευχή.    

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε όσια, ούτε Ιερά.

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έργο τους;

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας