Είναι μακράν ο πιο … Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι μακράν ο πιο … Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα Σήμερα, όσο και αν δεν το πιστεύετε, ήρθε η ώρα της απόλυτης Αναγνώρισης του έργου του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Είναι ο Αρχηγός των Αρχηγών, που έχουν περάσει από την ΕΛ.ΑΣ. Τι έκανε; Ο «κ. Αρχηγός επέτρεψε να γίνονται εκδηλώσεις για γάμους και βαπτίσεις στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα»!!! Επιτέλους βρε ¨αχάριστοι¨

της Θάλειας Χούντα

Σήμερα, όσο και αν δεν το πιστεύετε, ήρθε η ώρα της απόλυτης Αναγνώρισης του έργου του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι ο Αρχηγός των Αρχηγών, που έχουν περάσει από την ΕΛ.ΑΣ.

Τι έκανε; Ο «κ. Αρχηγός επέτρεψε να γίνονται εκδηλώσεις για γάμους και βαπτίσεις στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα»!!!

Επιτέλους βρε ¨αχάριστοι¨ αστυνομικοί, ικανοποιήθηκε το πάγιο και διαρκές και Μόνο αίτημά σας. Ο Αρχηγός ενέσκυψε πάνω από την αγωνία σας, τις μεγάλες πιέσεις σας και τα ερωτηματικά σας και μετά από πολύ σκέψη, συσκέψεις επί συσκέψεων των αρμοδίων ανωτάτων, επίκληση κανονισμών και ερμηνεία τους, πήρε την Μεγάλη αυτή Απόφαση.

Γιατί, οι Μεγάλες Αποφάσεις θέλουν και Μεγάλους Αρχηγούς, για να τις λαμβάνουν.

Αυτή η ημέρα, πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην Αστυνομική Ιστορία. Μέχρι, που μπορεί, να κηρυχθεί και κάτι, σαν Εθνική Επέτειος.

Ποιος νοιάζεται, που δεν δουλεύουν τα περιπολικά και οι μηχανές; Που δεν υπάρχει προσωπικό για την στοιχειώδη επάνδρωση κρίσιμων υπηρεσιών; Που κάθε ημέρα υπάρχει και τραυματίας αστυνομικός; Που οι μισθοί έχουν συμπιεστεί προς τα κάτω ως του σημείου της στοιχειώδους διαβίωσης; Που δεν υπάρχει μολύβι και χαρτί φωτοτυπικού στα Τμήματα; Που η εγκληματικότητα γνωρίζει πρωτάκουστη άνθηση; Αυτά είναι κακόβουλα ψέματα.

Το κρίσιμο και αποφασιστικό γεγονός είναι μόνο αυτό της διάθεσης των παιδικών κατασκηνώσεων.

Και για να δει ο Αρχηγός πόσο καλή είμαι, θα προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα την Απόφασή του: Μήπως έχεις, να προτείνεις και κάποιο catering για την μόνιμη τροφοδοσία των εκδηλώσεων αυτών; Αφού γίνει ο γάμος, να φάνε και κάτι καλό οι αστυνομικοί.

Άλλη μία τέτοια μεγαλειώδης κίνηση να γίνει και από απλός Αρχηγός, στη συνείδησή όλων θα μετουσιωθεί στο απόλυτο ¨Φωτεινό Μονοπάτι¨!

Τυχαίο είναι, που έχει αφιερωμένη όλη την στήλη ¨Αρχή δια του Αρχηγού¨;

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας