Ο αν. υπουργός Ν. Τόσκας «αδειάζει» τους υφισταμένους αξιωματικούς του

Ο αν. υπουργός Ν. Τόσκας «αδειάζει» τους υφισταμένους αξιωματικούς του

της Θάλειας Χούντας Ένα «πολιτικό ον» και δη απόστρατος αξιωματικός, που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Ηγέτη στο υπουργείο του, πρέπει να έχει και ένα βασικό χαρακτηριστικό: την ικανότητα ανάληψης Ευθύνης. Οι ηγέτες, γι’ αυτό τον λόγο, δεν βρίσκουν δικαιολογίες. Αντίθετα, αναλαμβάνουν την ευθύνη και στη συνέχεια εργάζονται σκληρά, για να διορθώσουν το πρόβλημα, το

της Θάλειας Χούντας

Ένα «πολιτικό ον» και δη απόστρατος αξιωματικός, που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Ηγέτη στο υπουργείο του, πρέπει να έχει και ένα βασικό χαρακτηριστικό: την ικανότητα ανάληψης Ευθύνης. Οι ηγέτες, γι’ αυτό τον λόγο, δεν βρίσκουν δικαιολογίες. Αντίθετα, αναλαμβάνουν την ευθύνη και στη συνέχεια εργάζονται σκληρά, για να διορθώσουν το πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό. Δεν «πετάνε αλλού το μπαλάκι» και κυρίως δεν κατηγορούν υφισταμένους τους για λάθη τους ή του υπουργικού τους γραφείου.

Ένας Ηγέτης με το χαρακτηριστικό αυτό, λοιπόν δεν είναι ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Όταν ο συγκεκριμένος κλήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να εξηγήσει το λόγο, για τον οποίο δεν θα επέτρεπε σε αστυνομικούς της Θράκης, να μου χορηγήσουν συνεντεύξεις – αποκλειστικά με τις επιτυχίες τους, μέσω του πολύ δύσκολου αλλά και εθνικού καθήκοντός τους – αντί να αναλάβει την ευθύνη των ενεργειών του και του γραφείου του και να δώσει εξηγήσεις, «έδωσε» τον υφιστάμενο του.

Δήλωσε, δηλαδή, ότι όταν ο συγκεκριμένος αξιωματικός μου μετέφερε «την βούληση αλλά και την επιθυμία του υπουργού», αυτός δεν ήξερε τίποτα!
Να εξηγήσω στον αν. υπουργό, ότι τον συγκεκριμένο αξιωματικό, που τον «έδωσε», δεν πρόκειται, να τον ενοχλήσω, γιατί γνωρίζω την ποιότητα του χαρακτήρα του αλλά και της δουλειάς του.

Όσο για το τί γνωρίζει και τί δεν γνωρίζει ο αν. υπουργός, από αυτά που κάνει ο ίδιος ή το γραφείο του, θα έχουμε την ευκαιρία, να «τα πούμε» επισήμως.
Ενδεικτικά, για τον Σύμβουλό του συνταγματάρχη Παύλο Αδακτυλίδη και πάλι δεν γνώριζε τίποτα; Ούτε σαν αν. υπουργός Εθνικής Αμύνης ούτε σαν αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη;

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας