Τα … “καψούρικα” ανθρωπάκια

Τα … “καψούρικα” ανθρωπάκια

της Θάλειας Χούντα Είναι γεγονός, ότι, ανάμεσα στα όσα μύρια μας έχουν συμβεί, έχουμε την ανάδυση και του νεοελληνικού φαινομένου της ¨καψούρας¨! Φροντίζουν δε, τινές συνάνθρωποί μας, να την τονίζουν σε κάθε ευκαιρία τόσο για τα πρόσωπά τους όσο και για κάποιους φίλους τους. Σιγά – σιγά παιδιά, μην πάθετε τίποτα. Υπάρχει και μια παροιμία

της Θάλειας Χούντα

Είναι γεγονός, ότι, ανάμεσα στα όσα μύρια μας έχουν συμβεί, έχουμε την ανάδυση και του νεοελληνικού φαινομένου της ¨καψούρας¨! Φροντίζουν δε, τινές συνάνθρωποί μας, να την τονίζουν σε κάθε ευκαιρία τόσο για τα πρόσωπά τους όσο και για κάποιους φίλους τους.

Σιγά – σιγά παιδιά, μην πάθετε τίποτα.

Υπάρχει και μια παροιμία που λέει ¨με το νου πλουταίνει η κόρη¨ και καλό θα είναι, να την θυμάστε. Βάλτε λίγο το μυαλό σας, να σκεφτεί, μία κλίμακα, παραπάνω, απ’ όσο του έχετε επιτρέψει και εύλογα, θα φτάσετε στο συμπέρασμα, ότι η άλλη δεν είναι ¨χαζή¨ ή το ¨κορίτσι της γυάλας¨.

Για κάποιους δε, συγκεκριμένα, που δημοσίως επικαλούνται την ¨καψούρα¨, όσο και να γίνεται προσπάθεια κατανοήσεως, λόγω συνταξιοδότησής τους, δεν αρκεί και θα τους δοθεί η δυνατότητα, να την αποδείξουν επισήμως. Το παιχνίδι, για όσους δεν το κατάλαβαν, έχει γίνει εδώ και καιρό ανδρικό και τα αγοράκια δεν κάνει, να παίζουν.

Εις το επανιδείν!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας