Ζητούμενο: λίγη σοβαρότητα

Ζητούμενο: λίγη σοβαρότητα

της Θάλειας Χούντα Ξέρω, ότι το σκάνδαλο με τον τ. Σύμβουλο του Ν. Τόσκα και συνταγματάρχη, Παύλο Αδακτυλίδη, έχει ενοχλήσει πολλούς. Τι να κάνουμε όμως; Ο καθένας πορεύεται, όπως έστρωσε και τώρα που όλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο καθένας θα λάβει και ό,τι του αναλογεί. Κάποια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Λάρισα συγκεκριμένα,

της Θάλειας Χούντα

Ξέρω, ότι το σκάνδαλο με τον τ. Σύμβουλο του Ν. Τόσκα και συνταγματάρχη, Παύλο Αδακτυλίδη, έχει ενοχλήσει πολλούς. Τι να κάνουμε όμως; Ο καθένας πορεύεται, όπως έστρωσε και τώρα που όλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο καθένας θα λάβει και ό,τι του αναλογεί.

Κάποια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Λάρισα συγκεκριμένα, που παρουσιάζονται ¨βασιλικότεροι του βασιλέως¨ και εκφέρουν δημόσιο συκοφαντικό και προσβλητικό λόγο, πρέπει να γνωρίζουν, ότι θα τους δώσω την δυνατότητα τόσο να κληθούν επισήμως να υποστηρίξουν την άποψή τους όσο και να την αποδείξουν. Είναι άλλο πράγμα η κριτική σε αρθρογραφία και άλλο η συκοφαντία σε προσωπικό επίπεδο.

Η ¨καψούρα¨ μου, που τόσο φαίνεται ότι ενδιαφέρει κάποιους στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι μόνο η αλήθεια. Θα φανεί σύντομα, αν υπάρχουν και εκείνοι οι ένστολοι, που θα έχουν το ανάστημα, να την αποδεχτούν.

Ήρθε η ώρα, να σταματήσουν τα μεγάλα λόγια. Από ένστολους περιμένουμε και πράξεις.

Και όλα θα γίνονται μόνο Επισήμως.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας