Η αριστερόστροφη υποκουλτούρα προσπαθεί να πείσει την Ελληνική κοινωνία να μισεί την Στολή και ότι αυτή συμβολίζει.

Η αριστερόστροφη υποκουλτούρα προσπαθεί να πείσει την Ελληνική κοινωνία να μισεί την Στολή και ότι αυτή συμβολίζει.

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία, προσπαθεί, από προχθές το βράδυ, να συνειδητοποιήσει πλήρως το πρωτοφανές περιστατικό βίας που συντελέστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Τη Κυριακή το απόγευμα, μια ομάδα περίπου 30 δειλών, αναρχοκομουνιστών είδε τους τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι

της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία, προσπαθεί, από προχθές το βράδυ, να συνειδητοποιήσει πλήρως το πρωτοφανές περιστατικό βίας που συντελέστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Τη Κυριακή το απόγευμα, μια ομάδα περίπου 30 δειλών, αναρχοκομουνιστών είδε τους τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι και απρόκλητα τους επιτέθηκε χτυπώντας τους βάναυσα. Οι δυο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με βαριούς τραυματισμούς.

Δυστυχώς, το ζήτημα, είναι αρκετά πιο βαθύ από έναν απλό ξυλοδαρμό ατόμων από τους γνωστούς – αγνώστους. Ο μοναδικός λόγος του λιντσαρίσματος προφανώς και ήταν η στολή του Έλληνα Αξιωματικού καθώς  και το Εθνόσημο. Δυο πράγματα που στην κοινωνία ανοχής -προς τους αναρχικούς και λοιπούς ακροαριστερούς- του Νίκου Τόσκα και του Αλέξη Τσίπρα μάλλον δεν είναι ανεκτά. Φυσιολογικό, θα πει κάποιος, αν αναλογιστεί ότι τα τελευταία ειδικά χρόνια, η αριστερόστροφη υποκουλτούρα προσπαθεί να διδάξει την Ελληνική κοινωνία να μισεί την Στολή και ότι αυτή συμβολίζει. Για αυτούς η Στολή, η Σημαία, ο Πατριωτισμός και το Καθήκον θεωρούνται «..ακροδεξιά» κατάλοιπα του παρελθόντος.

Το καθεστώς ανομίας που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη πρωτεύουσα της πατρίδας μας πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ. Αν όχι, φοβούμαι ότι ο Ελληνικός λαός θα πάρει, αναγκαστικά, τη κατάσταση στα χέρια του.

Όσο για τον υπουργό, ο οποίος με δηλώσεις του, μια ημέρα μετά το συμβάν, έριξε το φταίξιμο στις «φασίζουσες νοοτροπίες», σημειώνοντας παράλληλα ότι «η Αθήνα είναι ασφαλής πόλη», τον αφήνουμε στη κρίση σας.

Δυο λέξεις έχω μόνο εγώ να πω.

Ντροπή και Αίσχος

 

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας