Η Εθνοφρουρά … επελαύνει;

Η Εθνοφρουρά … επελαύνει;

της Θάλειας Χούντα Βεβαίως και υπάρχουν νεότερα για την πειθαρχική διαδικασία εναντίον του συνταγματάρχη Παύλου Αδακτυλίδη στην Κύπρο. Μπορεί, να υπήρξαν κάποιες ¨κενές¨ ημέρες στην ενημέρωση, όμως τα πράγματα εξελίσσονται κανονικά. Η Λευκωσία αυτή την εποχή είναι πολύ ωραία, όπως πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η παραμονή μου εκεί. Είχα την ευκαιρία, να συναντηθώ με παλιούς

της Θάλειας Χούντα

Βεβαίως και υπάρχουν νεότερα για την πειθαρχική διαδικασία εναντίον του συνταγματάρχη Παύλου Αδακτυλίδη στην Κύπρο. Μπορεί, να υπήρξαν κάποιες ¨κενές¨ ημέρες στην ενημέρωση, όμως τα πράγματα εξελίσσονται κανονικά.

Η Λευκωσία αυτή την εποχή είναι πολύ ωραία, όπως πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η παραμονή μου εκεί. Είχα την ευκαιρία, να συναντηθώ με παλιούς καλούς φίλους, να μάθω τα νέα – βλέπετε είναι μικρή πόλη και όλα διαδίδονται αμέσως – και να συναντηθώ με εκπροσώπους της Εθνοφρουράς. Όλα, πολύ καλά!

Κάποιες σκέψεις για αργοπορία, δεν νοούνται καν!

Οι όποιες άκαιρες πρωτοβουλίες πάρθηκαν, αποδείχθηκε, ότι εκθέτουν πολλά πρόσωπα, μιας και τα στοιχεία υπάρχουν και δείχνουν, όλα όσα πρέπει να δείξουν … Και αυτοί που πρέπει, να τα διαβάσουν, καλό θα είναι, να το πράξουν. Λεονταρισμοί δεν πρέπει, να υπάρξουν!

Ας γίνει όπως και στην πρόσφατη παρέλαση! Η Εθνοφρουρά έχει την ευκαιρία, να κάνει ¨επέλαση¨ διαφάνειας και όχι Βιενέζικο βηματισμό.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας