Μας δουλεύει και ο Αλβανός…

Μας δουλεύει και ο Αλβανός…

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Μετά την ακύρωση της συμφωνίας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, ο υπ.  Εξωτερικών της Αλβανίας Ντμίτρι Μπουσάτι αμφισβητεί τώρα και τη συμφωνία  δημιουργίας των δύο στρατιωτικών νεκροταφείων για τους Έλληνες νεκρούς στρατιώτες του Αλβανικού Μετώπου. Η Συμφωνία για την «αναζήτηση, εκταφή και

της Θάλειας Χούντα

Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Μετά την ακύρωση της συμφωνίας για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, ο υπ.  Εξωτερικών της Αλβανίας Ντμίτρι Μπουσάτι αμφισβητεί τώρα και τη συμφωνία  δημιουργίας των δύο στρατιωτικών νεκροταφείων για τους Έλληνες νεκρούς στρατιώτες του Αλβανικού Μετώπου.

Η Συμφωνία για την «αναζήτηση, εκταφή και τον ενταφιασμό των Ελλήνων πεσόντων» είχε μάλιστα επικυρωθεί τον Μάρτιο του 2010 από την Αλβανική Βουλή και προέβλεπε την ίδρυση των δυο νεκροταφείων στην Κλεισούρα και στους Βουλιαράτες .

Οι προκλήσεις όμως δεν σταματάνε εδώ, μιας και ο Αλβανός ΥΠΕΞ έφτασε στο σημείο, να εξομοιώσει τους νεκρούς Ήρωες του Αλβανικού Μετώπου με τους κατσαπλιάδες –Τσάμηδες, προτρέποντας την Αθήνα να τιμήσει τους «νεκρούς της κοινότητας τωνΤσάμηδων» και θέτοντάς το ως προϋπόθεση για την υλοποίηση της Συμφωνίας του 2010.

Δυστυχώς,αναμενόμενη και αυτή η θρασύτατη νέα πρόκληση, μιας και οι χειρισμοί των Εθνικών μας θεμάτων από τους εκάστοτε αριστεριστές ή φιλελέδες που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας, έχουν ισοπεδώσει την Ελληνική Εξωτερική πολιτική.

Ο Κοτζιάς και οι φίλοι του στο ΥΠΕΞ πάλι ..θριάμβευσαν!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας