21η Νοεμβρίου – Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

21η Νοεμβρίου – Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

της Θάλειας Χούντα Η Εθνική μας παράδοση και ιστορία υπαγόρευσε τη θέσπιση της ημέρας αφιερωμένης στην ευλαβική μνήμη των ως ημέρας εορτασμού και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Η Παναγία, η αιώνια μητέρα, βίωσε η ίδια την κορύφωση του πόνου αντικρίζοντας τον Υιό της πάνω στο Σταυρό, δείχνοντας προς όλους μας, ότι η αγάπη είναι

της Θάλειας Χούντα

Η Εθνική μας παράδοση και ιστορία υπαγόρευσε τη θέσπιση της ημέρας αφιερωμένης στην ευλαβική μνήμη των ως ημέρας εορτασμού και των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας.

Η Παναγία, η αιώνια μητέρα, βίωσε η ίδια την κορύφωση του πόνου αντικρίζοντας τον Υιό της πάνω στο Σταυρό, δείχνοντας προς όλους μας, ότι η αγάπη είναι ο πόνος, που προκύπτει από τη θυσία.

Αυτός είναι και ο λόγος που συνδέθηκε η σημερινή ημέρα με τον μιας και οι άντρες και οι γυναίκες που τις στελεχώνουν, ανέλαβαν το ρόλο της υπεράσπισης της Πατρίδα μας απέναντι σε κάθε εχθρό, όχι ως θύτες, αλλά ως θυσιαζόμενοι.
Η ημέρα αυτή ανήκει και σε όλους τους ηρωικά μαχόμενους πεσόντες, στους συγγενείς αυτών που βίωσαν την απώλεια αλλά και σε κάθε ένστολο που υπηρετεί σήμερα στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας.
Ανήκει όμως και σε όλους εμάς.
Σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα, που σε όποια μελλοντική απειλή του Έθνους, πρόθυμα και με αυταπάρνηση θα ριχτούν στον αγώνα για να υπερασπίσουν τα δίκαια, τα τίμια και τα ιερά της Πατρίδας μας.

Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Να είναι πάντα αυτόφωτες και καθοδηγούμενες μονάχα από τη Σημαία και την Παναγιά.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας