Εύκολη διαδρομή … η «μητέρα των μαχών»

Εύκολη διαδρομή … η «μητέρα των μαχών»

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του κυβερνητικού συνασπισμού, με τα ποσοστά να τροποποιούνται ελάχιστα πάνω ή κάτω. Οι δημοσκοπήσεις, όποια γνώμη και αν έχει ο καθένας γι’ αυτές, αν μή τι άλλο, φτιάχνουν ¨αέρα¨ για το κόμμα που προπορεύεται και ουσιαστικά δημιουργούν


της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν ένα σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του κυβερνητικού συνασπισμού, με τα ποσοστά να τροποποιούνται ελάχιστα πάνω ή κάτω. Οι δημοσκοπήσεις, όποια γνώμη και αν έχει ο καθένας γι’ αυτές, αν μή τι άλλο, φτιάχνουν ¨αέρα¨ για το κόμμα που προπορεύεται και ουσιαστικά δημιουργούν ψυχολογία στον Αρχηγό του, στους Βουλευτές του και στους ψηφοφόρους.

Με ένα τέτοιο ¨αέρα¨ φαίνεται, ότι τέθηκε και το θέμα της πώλησης των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, το οποία στην πορεία έλαβε διάφορους επικούς τίτλους όπως «η μητέρα των μαχών» και είχαμε την ευκαιρία, να παρακολουθήσουμε την συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο Πρωθυπουργού και Αρχηγών κομμάτων.

Επικοινωνιακά και μόνο, η κοινή διαπίστωση είναι μία: ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης … ¨δεν το έχει¨. Όσο δίκιο και να έχει και όσο τεκμηριωμένες και να είναι οι θέσεις του, υστερεί στην παρουσίαση και στην εικόνα. Επί της ουσίας δε, αποδείχθηκε, ότι αφού δεν έχει πρόσβαση στα διαβαθμισμένα έγγραφα, καλό θα είναι, να προσέχει περισσότερο την επόμενη φορά.

Το ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, είναι δική του δουλειά, να το ανακαλύψει και ίσως να το διορθώσει. Γιατί πρέπει, να θυμάται, ότι στη χώρα μας ο πολίτης με την ψήφο του κυρίως καταψηφίζει και δεν ισχύει, ότι έχει πειστεί από το όποιο διαφορετικό πολιτικό πρόγραμμα.

Τελικά, «μητέρα των μαχών» είναι μόνο ο καθημερινός Πατριωτικός αγώνας όλων των απλών ανθρώπων αυτού του τόπου, που τον πονάνε πραγματικά και που όντως έχουν την πίστη, να αλλάξουν σε βάθος τα πράγματα.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας