Με μόνο τους όπλο την Σημαία του Ελληνισμού

Με μόνο τους όπλο την Σημαία του Ελληνισμού

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε «εμπόλεμη» ζώνη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Χειμάρα καθώς η αλβανική κυβέρνηση προχωρά στην κατεδάφιση ακινήτων παρά την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, με την οποία «παγώνει» το επίμαχο  σχέδιο ανάπλασης της πόλης. Ομογενείς κρατώντας στα χέρια τους Ελληνικές σημαίες προσπαθούν από την πρώτη στιγμή

της Θάλειας Χούντα

Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε «εμπόλεμη» ζώνη βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Χειμάρα καθώς η αλβανική κυβέρνηση προχωρά στην κατεδάφιση ακινήτων παρά την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, με την οποία «παγώνει» το επίμαχο  σχέδιο ανάπλασης της πόλης.

Ομογενείς κρατώντας στα χέρια τους Ελληνικές σημαίες προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να σταματήσουν την διαδικασία και να σώσουν την περιουσία τους.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας οι οποίες έχουν αποκλείσει κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου συνεργεία να προχωρήσουν ανενόχλητα στην κατεδάφιση ακινήτων που ανήκουν σε Έλληνες κατοίκους.

Τα τελευταία γεγονότα αποτελούν κομμάτι του σχεδίου του Ράμα  με στόχο τον εκτοπισμό των Ελλήνων από την πόλη της Χειμάρας και την δημογραφική ανατροπή κατά της Ελληνικής πλειοψηφίας.

Στην παραπάνω κατάσταση, η εθνικά προδοτική -και σε αυτό το ζήτημα- Ελληνική κυβέρνηση αρκέστηκε να δηλώσει μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «..παρακολουθεί στενά και με προσοχή τα όσα συμβαίνουν και αναλαμβάνει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες».

Με αυτά τα, αριστερά, μυαλά και με αυτή την αντεθνική εξωτερική πολιτική ο κλοιός Αλβανία – Σκόπια-Τουρκία κλείνει γύρω από το λαιμό της Πατρίδας μας.

Οφείλουμε πολλά στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. Όχι μόνον για τη συνεισφορά του στην Εθνική νίκη κατά της Ιταλίας αλλά και γιατί χωρίς καμία υποστήριξη από την κυβέρνηση των Αθηνών  οι Βορειοηπειρώτες κράτησαν την Ορθόδοξη Πίστη και διαφύλαξαν την Ελληνική Συνείδηση.

Οι ενέργειες υποστήριξης τους πρέπει να αναληφθούν άμεσα.

Αν δεν το πράξει η κυβέρνηση θα το πράξουμε εμείς!

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας