Όλα … κρίνονται

Όλα … κρίνονται

της Θάλειας Χούντα Εν αναμονή είναι η ΕΛ.ΑΣ. για την 6η Δεκεμβρίου και σε διοικητικό επίπεδο εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ώστε να τελειώσει ¨αναίμακτα¨ η ημέρα αυτή. Μία ημέρα με σοβαρό χαρακτήρα για τους αστυνομικούς, αφού η διαχείρισή της και τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πέραν του κοινωνικού και πολιτικού αντίκτυπου, θα αποτελέσουν, δικαιολογημένα ή

της Θάλειας Χούντα

Εν αναμονή είναι η ΕΛ.ΑΣ. για την 6η Δεκεμβρίου και σε διοικητικό επίπεδο εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ώστε να τελειώσει ¨αναίμακτα¨ η ημέρα αυτή. Μία ημέρα με σοβαρό χαρακτήρα για τους αστυνομικούς, αφού η διαχείρισή της και τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πέραν του κοινωνικού και πολιτικού αντίκτυπου, θα αποτελέσουν, δικαιολογημένα ή μή, κριτήριο και για τις επερχόμενες κρίσεις.

Είναι αρκετός καιρός, που έχουν αρχίσει και αναδεικνύονται σιγά – σιγά οι διαθέσεις των ανώτατων της ΕΛ.ΑΣ., με χαρακτηριστικά ακόμη εσκεμμένα ¨θολά¨ και με τις σχηματιζόμενες συμμαχίες – φιλίες – αντιπαραθέσεις να ζωντανεύουν. Στον βαθμό που ο καθένας δικαιούται, να έχει βλέψεις για ανέλιξη στην ιεραρχία, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Όταν όμως αρχίζει ο «υπόγειος πόλεμος», τότε τα πράγματα αλλάζουν. Σοβαρό κριτήριο για τις κρίσεις θα αποτελέσει και η συμπεριφορά των ανώτατων, που περίμεναν μήπως είχαμε μέχρι το Φθινόπωρο πολιτική αλλαγή σε κυβερνητικό επίπεδο και τώρα, θα πρέπει, να εκδηλωθούν, αφού η νυν κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία.

Έχουμε, να δούμε συζύγους, φίλους και συγγενείς να τρέχουν … Έχουμε, να δούμε αφιερωματικά άρθρα … Έχουμε, να δούμε θερμούς εναγγαλισμούς …

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας