«Πάρτι» Τσαβούσογλου στη Θράκη. «Τσιμουδιά» από τον Τσίπρα

«Πάρτι» Τσαβούσογλου στη Θράκη. «Τσιμουδιά» από τον Τσίπρα

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε ανθελληνικό πάρτι μετατράπηκε η επίσκεψη Τσαβούσογλου στη χώρα μας, με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης να αυτοαναγορεύεται σε πατερούλη – προστάτη των Μουσουλμάνων των Βαλκανίων. Στις δηλώσεις του, μετέτρεψε τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σε Τουρκική, ανακαλύπτοντας την ίδια ώρα τουρκικές μειονότητες στη Βουλγαρία, στο Κόσσοβο

της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανθελληνικό πάρτι μετατράπηκε η επίσκεψη Τσαβούσογλου στη χώρα μας, με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης να αυτοαναγορεύεται σε πατερούλη – προστάτη των Μουσουλμάνων των Βαλκανίων. Στις δηλώσεις του, μετέτρεψε τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σε Τουρκική, ανακαλύπτοντας την ίδια ώρα τουρκικές μειονότητες στη Βουλγαρία, στο Κόσσοβο και στα Σκόπια, τα οποία και αποκάλεσε «Μακεδονία».

Οι προκλήσεις όμως δεν σταμάτησαν σε αυτό το σημείο. Αποκάλεσε τη χώρα του, Τουρκία, ως μητέρα-πατρίδα των Μουσουλμάνων της Θράκης και καταργώντας το πρωτόκολλο, μέσα σε Ελληνικό Έδαφος, επισκέφτηκε τον ψευδομουφτή, ο οποίος είναι κατηγορούμενος από τις Ελληνικές αρχές, στέλνοντας ευθέως το μήνυμα, ότι ο κατηγορούμενος είναι υπό την προστασία της Άγκυρας.

Το show του αντιπρόεδρου συνοδεύτηκε χρονικά με υπερπτήσεις τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τα Ίμια και με την προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, με αφορμή την διακλαδική άσκηση Ελλάδας-Αιγύπτου.

Η Ελλάδα αρκέστηκε σε δυο ήπιες ανακοινώσεις του ελληνικού ΥΠΕΞ σχετικά με τα παραπάνω. Όσον αφορά τις δηλώσεις Τσαβούσογλου, άκρα σιγή επικράτησε ανάμεσα στις στήλες του Μεγάρου Μαξίμου.

Ερωτηματικά επίσης υπάρχουν και για την συνάντηση του Τούρκου αντιπροέδρου με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στην Αθήνα, για το περιεχόμενο της οποίας η Ελληνική κυβέρνηση δεν έδωσε καμία πληροφορία, ούτε καν φωτογραφικό υλικό, δημιουργώντας ακόμη περισσότερα ερωτήματα για την προσπάθεια συσκότισης ή απόκρυψης της ατζέντας των συζητήσεων.

Το έχω πει στο παρελθόν. Θα το πω και τώρα.

Η Κυβέρνηση αυτή έχει αναλάβει ύποπτα εθνικά γραμμάτια, να αποπληρώσει.

Οι κινήσεις της καταργούν στην πράξη την κοινή Ελληνική γραμμή εξωτερικής πολιτικής όλων των μεταπολιτευτικών Ελληνικών κυβερνήσεων.

Η πολιτική αλλαγή πρέπει να έρθει άμεσα. Πριν να είναι πολύ αργά…

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας