Στην Ασφάλεια Δ. Αττικής η προανάκριση της φονικής πλημμύρας

Στην Ασφάλεια Δ. Αττικής η προανάκριση της φονικής πλημμύρας

της Θάλειας Χούντα Αρχικά, η υπόθεση με τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική είχε ανατεθεί στην Διοικήτρια του Α.Τ. Ελευσίνας. Εν τέλει και λόγω της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, ως προς τους πολλούς εμπλεκόμενους φορείς του Δημοσίου τομέα, με εντολή της Εισαγγελίας Αθηνών, η υπόθεση χρεώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Σε άμεση σχέση με τον

της Θάλειας Χούντα

Αρχικά, η υπόθεση με τις φονικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική είχε ανατεθεί στην Διοικήτρια του Α.Τ. Ελευσίνας.

Εν τέλει και λόγω της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, ως προς τους πολλούς εμπλεκόμενους φορείς του Δημοσίου τομέα, με εντολή της Εισαγγελίας Αθηνών, η υπόθεση χρεώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Σε άμεση σχέση με τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων, πρέπει να εξεταστούν και τα θέματα επί μέρους αρμοδιότητας, λήψεως ή μή αποφάσεων, ενεργειών κλπ της Περιφέρειας Αττικής, των Δήμων και των συναρμόδιων υπουργείων.

Ως προς τον χαρακτηρισμό της προανάκρισης σαν «επείγουσα», μακάρι να επαληθευτεί στην πράξη και να μην βαλτώσει και αυτή στην λάσπη, που τα σκέπασε όλα.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας