Τόσκας και Κοτζιάς στέλνουν την Ελλάδα εκτός Σένγκεν

Τόσκας και Κοτζιάς στέλνουν την Ελλάδα εκτός Σένγκεν

Της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Η ανικανότητα του αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να θέσει σε έλεγχο το τεράστιο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και η πλήρης απουσία σοβαρής διπλωματίας από τον Υπουργό των Εξωτερικών, έχει εδώ και ημέρες στείλει τους Έλληνες Ευρωπαίους πολίτες στις ίδιες

Της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η ανικανότητα του αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να θέσει σε έλεγχο το τεράστιο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και η πλήρης απουσία σοβαρής διπλωματίας από τον Υπουργό των Εξωτερικών, έχει εδώ και ημέρες στείλει τους Έλληνες Ευρωπαίους πολίτες στις ίδιες ουρές με πακιστανούς και αλβανούς στα αεροδρόμια της Γερμανίας.

Το κύκλωμα που δρούσε ανενόχλητο στην Ελλάδα, προμήθευε τους μετανάστες με πλαστά έγγραφα και ταυτότητες. Σε δεύτερη φάση οι μετανάστες εμφανιζόντουσαν ως τουρίστες στα Ελληνικά Αεροδρόμια, έπαιρναν, σαν κύριοι, το αεροπλάνο και πετούσαν προς τη Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Μόνο στη Γερμανία και μόνο σε δειγματοληπτικούς ελέγχους, σε πτήσεις από την Ελλάδα εντοπίστηκαν περίπου 1.000 παράνομες αφίξεις σε διάστημα 10 μηνών.

Έτσι, οι γερμανικές αρχές, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν με … ιδιαίτερο τρόπο τις Ελληνικές πτήσεις, καθώς τα αεροπλάνα οδηγούνται σε ειδικούς διαδρόμους και οι επιβάτες ελέγχονται κανονικά ως ταξιδιώτες της Αιγύπτου, του Πακιστάν ή άλλης τρίτης χώρας.

Όσο για το Ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών, αυτό ασχολείται με το άσκοπο ταξιδάκι του Πρωθυπουργού στη Γαλλική πρωτεύουσα, για να τιμηθεί με το βραβείο πολιτικού σθένους.

Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να γελάσουμε.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video

Dialogoi.gr

Καθημερινά νέα άρθρα με επίκαιρο περιεχόμενο θα σας ενημερώνει για τις εγχώριες και μη εξελίξεις τη στιγμή που γίνονται.

Συνδεθείτε μαζί μας