Ως εδώ …

Ως εδώ …

της Θάλειας Χούντα Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Με το «καλημέρα» ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δεν τήρησε τους τύπους και δεν δίστασε, να θέσει, ευθέως και δημοσίως, τις παράλογες, παράνομες και ανύπαρκτες αξιώσεις του. Βεβαίως, πρέπει να αναφερθεί και η στάση του Έλληνα Προέδρου, η οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και σίγουρα δεν είχε, τα αναμενόμενα

της Θάλειας Χούντα
Επικεφαλής της κίνησης «ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Με το «καλημέρα» ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δεν τήρησε τους τύπους και δεν δίστασε, να θέσει, ευθέως και δημοσίως, τις παράλογες, παράνομες και ανύπαρκτες αξιώσεις του.

Βεβαίως, πρέπει να αναφερθεί και η στάση του Έλληνα Προέδρου, η οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και σίγουρα δεν είχε, τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αν προσπάθησε, να μιμηθεί τον Κ. Στεφανόπουλο με τον Μ. Κλίντον, απέτυχε παταγωδώς. Άλλες οι συγκυρίες, άλλα τα πρόσωπα, άλλη η παιδεία, άλλα τα δεδομένα.

Η Κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τον λόγο της πρόσκλησης του Ερντογάν, σε συνδυασμό με την απομόνωσή του από το σύνολο και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Και επιπλέον του όποιου λόγου, σε τι προσβλέπει με την επίσκεψη αυτή.

Οι πρωτοβουλίες είναι καλές, όταν είσαι έτοιμος, να αντιμετωπίσεις και τις αντιδράσεις.

Και εν προκειμένω, το να τολμάει ο Ερντογάν, να μιλάει για «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και ενώπιον της Ελληνικής Κοινωνίας και να ακολουθούν φιλοφρονήσεις και χαμόγελα, είναι κάτι που δηλώνει ανετοιμότητα και δεν τιμάει κανέναν.

Και επειδή την δική μου τιμή σαν Ελληνίδα και Πατριώτισσα δεν την έχω εκχωρήσει στον Παυλόπουλο, τον Τσίπρα, τον Κοτζιά και όποιον άλλον, διαχωρίζω την θέση μου και, για να ξέρουν την πραγματικότητα, τους καλώ, να έρθουν μαζί μου την επόμενη φορά, που θα είμαι με τους Πομάκους και να τους πουν οι ίδιοι, ότι οι Τούρκοι τους ονομάζουν «Τούρκους» και εμείς τηρούμε τους … κανόνες ευγενείας.

Ως εδώ. Κάποια θεμελιώδη θέματα, όπως τα Εθνικά, δεν είναι συζητήσιμα. Κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης είναι κερδισμένη και ποτισμένη με αίμα και αυτό δεν επιτρέπεται σε κανέναν, να το λησμονεί και να το διαπραγματεύεται.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video