Πρότυπο αστυνομικού και μητέρας!

Πρότυπο αστυνομικού και μητέρας!

της Θάλειας Χούντα Μία περίπτωση αστυνομικού, που αξίζει να δημοσιοποιηθεί, είναι αυτή της Αστυνόμου Β’ Άννας Μιχαηλίδη. Και αξίζει, γιατί η αξιωματικός αυτή βρέθηκε αναίτια στο ¨μάτι του κυκλώνα¨, δικαιώθηκε και ακόμη ταλαιπωρείται. Υπήρξαν, προ καιρού, πολλά τα δημοσιεύματα για την «όμορφη αστυνόμο», όπως τα ΜΜΕ την παρουσίασαν, για την κατηγορία ότι παρείχε εργασία σε

της Θάλειας Χούντα

Μία περίπτωση αστυνομικού, που αξίζει να δημοσιοποιηθεί, είναι αυτή της Αστυνόμου Β’ Άννας Μιχαηλίδη. Και αξίζει, γιατί η αξιωματικός αυτή βρέθηκε αναίτια στο ¨μάτι του κυκλώνα¨, δικαιώθηκε και ακόμη ταλαιπωρείται.

Υπήρξαν, προ καιρού, πολλά τα δημοσιεύματα για την «όμορφη αστυνόμο», όπως τα ΜΜΕ την παρουσίασαν, για την κατηγορία ότι παρείχε εργασία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αυτό, είναι το πρώτο και το μόνο δημοσίευμα, για το ότι η Αστυνόμος κρίθηκε Αθώα από τη Δικαιοσύνη και έπεσαν όλες οι εις βάρος της κατηγορίες.

Όμως, δεν τελειώνει εδώ η περιπέτειά της, αφού το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει φροντίσει, να συντηρεί το κυνηγητό της, δείχνοντας και το ¨πρόσωπό¨ του, που αδιαφορεί για τις οικογένειες των αστυνομικών. Η συγκεκριμένη Αστυνόμος, μετά από μια άκρως πετυχημένη θητεία ως Διοικητής στην Τουριστική Αστυνομία Ν/Α Αττικής, μετακινήθηκε άρον άρον στην Ηλιούπολη, απορρίφθηκε αναίτια η ένστασή της, κατόπιν τοποθετήθηκε στην ΓΑΔΑ και τελικά, μετατέθηκε και στο Α.Τ. Καμινίων. Το ότι μεγαλώνει μόνη της δύο ανήλικα παιδιά, ουδόλως απασχολεί κάποιον αρμόδιο.

Μένει τώρα, να εξεταστούν οι «φήμες», ότι κάποιος συνταξιούχος αστυνομικός που κατοικοεδρεύει σε κεντρική κομματική πλατεία των Αθηνών και από εκεί παριστάνει τον ¨τιμητή¨ της Αστυνομίας, έχει επέμβει … Σαν τα «κοκοράκια»!

Η απάντηση της Αστυνόμου σε όλα αυτά;

Πήρε προσφάτως άλλο ένα Πτυχίο Πανεπιστημίου στην Αγγλική Φιλολογία, σε συνέχεια του Πτυχίου που είχε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Και πηγαίνει κανονικά, όπου η υπηρεσία την μεταθέτει και αποδίδει τα μέγιστα.

Βεβαίως, δεν γίνεται, να μην ερωτηθεί ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.: Έχεις πολλούς εν ενεργεία αξιωματικούς με τόσα Πτυχία Πανεπιστημίου; Φέρεσαι και σε άλλους αξιωματικούς, με αντίστοιχο τρόπο;

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video