Αγωνία για τους ανώτατους της ΕΛ.ΑΣ.

Αγωνία για τους ανώτατους της ΕΛ.ΑΣ.

της Θάλειας Χούντα Όπως πρώτη έγραψα για την έναρξη των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ., χωρίς «όργια» ή «φήμες», συνεχίζω με την παράθεση των έως τώρα πληροφοριών, με σεβασμό στην αγωνία των υπό κρίση ενστόλων. Οι Αντιστράτηγοι δίνουν πρώτοι τον ¨αγώνα¨ διατήρησης και ευελπιστούν, να μην είναι στον κατάλογο των προς αποστρατεία. Ούτως ή άλλως, ο κατάλογος

της Θάλειας Χούντα

Όπως πρώτη έγραψα για την έναρξη των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ., χωρίς «όργια» ή «φήμες», συνεχίζω με την παράθεση των έως τώρα πληροφοριών, με σεβασμό στην αγωνία των υπό κρίση ενστόλων.

Οι Αντιστράτηγοι δίνουν πρώτοι τον ¨αγώνα¨ διατήρησης και ευελπιστούν, να μην είναι στον κατάλογο των προς αποστρατεία. Ούτως ή άλλως, ο κατάλογος αυτός θα είναι μικρός.

Τι σημαίνει αυτό; Θα γίνει «σφαγή» στους Υποστρατήγους και τους Ταξιάρχους. Και αυτό, με δεδομένο ότι δεν μπορεί, να σταματήσει η επετηρίδα, η οποία όμως εν προκειμένω δείχνει διαθέσεις ¨σταματήματος¨ στα πολύ υψηλά κλιμάκια.

Ερωτηματικό αποτελεί  η δίκαιη αγανάκτηση των υπολοίπων ανωτάτων, οι οποίοι δικαιωματικά έχουν ¨ελπίδα στο όνειρο¨, όμως την βλέπουν, να περικόπτεται, όσο η ηγεσία παραμένει σταθερή.

Έπεται συνέχεια …

 

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video