Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ.: έρχονται μετακινήσεις;

Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ.: έρχονται μετακινήσεις;

της Θάλειας Χούντα Πολλές είναι οι πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν τις επικείμενες μετακινήσεις από και προς την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στον οποίο υπάγεται η υπηρεσία, για μία ακόμη φορά, θα παραμείνει σταθερός στο ¨δόγμα¨ του, να μην λέει ποτέ «όχι» σε τίποτα, οπότε και θα συνηγορήσει. Υπάρχει, σύμφωνα με τις

της Θάλειας Χούντα

Πολλές είναι οι πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν τις επικείμενες μετακινήσεις από και προς την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στον οποίο υπάγεται η υπηρεσία, για μία ακόμη φορά, θα παραμείνει σταθερός στο ¨δόγμα¨ του, να μην λέει ποτέ «όχι» σε τίποτα, οπότε και θα συνηγορήσει.

Υπάρχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όμως μία άτυπη προϋπόθεση για τις μετακινήσεις προς τους Αδιάφθορους, οπότε μην χαίρεστε προκαταβολικά οι επιθυμούντες μετάθεση. Απαραίτητη προϋπόθεση για προτίμηση είναι η προηγούμενη υπηρεσία στην Δίωξη Ναρκωτικών!

Ας δούμε, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές, αν θα υλοποιηθεί η συνένωση με την αντίστοιχη υπηρεσία του Λιμενικού και τότε, θα γίνει κατανοητή και η ύπαρξη της πιο πάνω προϋπόθεσης.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video