Ένας άδοξος χωρισμός… πρo των πυλών

Ένας άδοξος χωρισμός… πρo των πυλών

Αφού έπεσε η αυλαία της τραγελαφικής φιέστας που στήθηκε στο Ζάππειο και ολοκληρώθηκε το σόου του Αλέξη Τσίπρα με την γραβάτα, επιστρέψαμε στο ζοφερό σήμερα. Της Θάλειας Χούντα Δημοσιογράφου ‘Ενα σήμερα όπου επισκιάζεται από την συμφωνία των Πρεσπών, επιδεικνύοντας την καθοδική πορεία του κυβερνώντος κόμματος και την τεράστια δημοσκοπική βουτιά που καταγράφει στην περιοχή της

Αφού έπεσε η αυλαία της τραγελαφικής φιέστας που στήθηκε στο Ζάππειο και ολοκληρώθηκε το σόου του Αλέξη Τσίπρα με την γραβάτα, επιστρέψαμε στο ζοφερό σήμερα.

Της Θάλειας Χούντα

Δημοσιογράφου

‘Ενα σήμερα όπου επισκιάζεται από την συμφωνία των Πρεσπών, επιδεικνύοντας την καθοδική πορεία του κυβερνώντος κόμματος και την τεράστια δημοσκοπική βουτιά που καταγράφει στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, το Σκοπιανό έμμελε να αποβεί το δικό του Βατερλώ. Οι κοινωνικές αναταράξεις που έχουν προκληθεί και που πλέον τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, έχουν την άμεση συνέχειά τους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Οι περίφημες δηλώσεις του πολιτικού εταίρου του ¨μαζί μέχρι τέλους¨, μοιάζουν πλέον τόσο μακρινές και τόσο ξεθωριασμένες, ώστε εν τέλει μοιάζουν δηλώσεις που έμειναν δηλώσεις…

Οι προπηλακισμοί των πολιτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατέδειξαν, ότι η κοινωνική οργή πλέον ξεχείλισε, παρασύροντας στο πέρασμα της την μέχρι πρότινος σμιλευμένη από μπετόν σταθερή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Οι διαβεβαιώσεις ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα εξαντλήσουν την τετραετία, έχουν αντικατασταθεί από την αγωνία και τα σενάρια εκλογών, που πλέον ξεστομίζονται και από κυβερνητικά στελέχη.

Η πεποίθηση του Αλέξη Τσίπρα ότι οι ξένοι θα μπορούσαν, να τον διατηρήσουν στην καρέκλα της εξουσίας, υπογράφοντας την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, διαψεύστηκε με τον χειρότερο τρόπο, φέρνοντας σε αμηχανία τον Πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δεν μπορεί να προστατεύσει από την χλεύη των πολιτών ούτε τους υπουργούς του, ούτε τους βουλευτές του αλλά ούτε και τον ίδιο του τον εαυτό.

Δυστυχώς, δεν μπορεί να προσφέρει ούτε χείρα βοηθείας στον πολιτικό του εταίρο Πάνο Καμμένο, ο οποίος ολοταχώς προς τον πολιτικό του κατήφορο τραβά.

Πλησιάζει η 11η Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και τα Σκόπια θα πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσημη τους εμφάνιση ως ¨Βόρεια Μακεδονία¨.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη συγκεκριμένη Σύνοδο; Θα παρασταθεί η θα “εκπροσωπηθεί κι αυτός από τον ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη;

Επειδή οι καταστάσεις πλέον δεν επιτρέπουν φαιδρές συμπεριφορές, τα σενάρια μιλάνε για οριστική ρήξη και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μοιάζει σαν εξιλέωση για όλα τα δεινά που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι πλέον τρώνε ημέρες από την παράταση (στο Μουντιαλικό πνεύμα των ημερών) και ο πολιτική κλεψύδρα πλέον έχει αρχίσει και μετράει αντίστροφα γι’ αυτούς, που με τόση ευκολία αγνόησαν τους αγώνες των προγόνων μας, την θυσία των Μακεδονομάχων και του Μεγάλου Παύλου Μελά.

Η Ιστορία εκδικείται εκείνους που την αγνοούν και η εκδίκηση πάντα μα πάντα είναι πικρή …

Πηγή: https://fimotro.gr

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video