Ψυχραιμία στους στρατιωτικούς μας …

Ψυχραιμία στους στρατιωτικούς μας …

της Θάλειας Χούντα Ο Στρατός Ξηράς εδώ και καιρό βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και επαγρύπνηση, αφού οι ανατολικοί γείτονες φροντίζουν με λόγια και έργα, να κρατούν την κατάσταση τεταμένη. Σαν να μην έφτανε το καθημερινό βαρύ πρόγραμμα των στρατιωτικών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις Αρχηγικές επισκέψεις, οι οποίες σε συχνότητα πάνε για παγκόσμιο ρεκόρ. Οι

της Θάλειας Χούντα

Ο Στρατός Ξηράς εδώ και καιρό βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και επαγρύπνηση, αφού οι ανατολικοί γείτονες φροντίζουν με λόγια και έργα, να κρατούν την κατάσταση τεταμένη.

Σαν να μην έφτανε το καθημερινό βαρύ πρόγραμμα των στρατιωτικών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις Αρχηγικές επισκέψεις, οι οποίες σε συχνότητα πάνε για παγκόσμιο ρεκόρ. Οι επισκέψεις αυτές απαιτούν πολύ χρόνο προετοιμασίας των Μονάδων, χρόνος που στερείται από άλλες αναγκαίες δραστηριότητες. Επισκέψεις που ουδείς μπορεί να κατανοήσει το τελικό νόημά τους, δεδομένου ότι προηγείται ο … φωτογράφος. Και μάλιστα δεν πρωτοτυπεί, αφού οι πόζες του κεντρικού προσώπου είναι οι ίδιες τόσο σε ανοικτό όσο και σε κλειστό χώρο!

Παρεμπιπτόντως, θυμάται μήπως ο φωτογραφιζόμενος τους δύο συναδέλφους του που βρίσκονται πάνω από τρεις μήνες στις Τουρκικές φυλακές; Όλα ¨εξαιρετικά¨;

Τα νεύρα πολλών στρατιωτικών ταλαιπωρούνται από αυτά τα πράγματα και η σημερινή φωτογραφία ίσως δίνει κάποιες απαντήσεις (με κάθε σεβασμό στον συνονόματο του κεντρικού φωτογραφικού προσώπου Καθηγητή).

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video