«Ποιος κυβερνά το ΠροΠο»;

«Ποιος κυβερνά το ΠροΠο»;

της Θάλεια Χούντα Πριν λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε, ότι η ΕΥΠ απέστειλε στην Εισαγγελεία Διαφθοράς δικογραφία, η οποία αφορούσε γεγονότα και συνομιλίες προ διετίας και μάλιστα, η ΕΥΠ είχε επέμβαση στις τότε κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα την αποστρατεία συγκεκριμένων αξιωματικών. Πέραν των όποιων κρίσεων, ας δούμε κάποια πιο χειροπιαστά γεγονότα: (α) ο δημοσιογράφος που πρώτος

της Θάλεια Χούντα

Πριν λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε, ότι η ΕΥΠ απέστειλε στην Εισαγγελεία Διαφθοράς δικογραφία, η οποία αφορούσε γεγονότα και συνομιλίες προ διετίας και μάλιστα, η ΕΥΠ είχε επέμβαση στις τότε κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα την αποστρατεία συγκεκριμένων αξιωματικών.

Πέραν των όποιων κρίσεων, ας δούμε κάποια πιο χειροπιαστά γεγονότα: (α) ο δημοσιογράφος που πρώτος δημοσιοποίησε την είδηση, την τότε εποχή έχει υπογράψει άρθρο στο έντυπο που έγραφε, ότι «εγώ ήμουν αναμεμειγμένη στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.». Τώρα, γράφει κάτι τελείως διαφορετικό. Η αξιοπιστία του μπορεί, να κριθεί ελεύθερα από τον καθένα και (β) ο υπουργός ΠροΠο και ο τ. σύμβουλός του συνταγματάρχης έχουν καταθέσει επισήμως, ότι την τότε εποχή «εγώ ήμουν αναμεμειγμένη στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.».

Τελικά, εγώ ή η ΕΥΠ είχαμε ανάμειξη στις τότε κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.; Μήπως είχαμε από κοινού και κατόπιν συναπόφασης;

Ο, κατά τα άλλα, λαλίστατος υπουργός ΠροΠο γιατί τόσες ημέρες δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος;

Εγώ θα καταθέσω στην Εισαγγελεία Διαφθοράς την επίσημη έγγραφη θέση του αν. υπουργού και του τ. συμβούλου του και σίγουρα, θα βρεθεί το ποιος έκανε τί και γιατί.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κάποιοι προσπαθούν επιμόνως μέσω δημοσιευμάτων να δημιουργήσουν σοβαροφάνεια. Γιατί τι να θεωρηθεί σοβαρό; Το τότε ή το τωρινό δημοσίευμα; Αλλά, ποιος να θυμάται; Επίσης, ο αν. υπουργός ΠροΠο δεν είχε καταλάβει τίποτα; Υπηρεσίες μπλέχτηκαν με υπηρεσίες, συμβούλια κρίσεων έγιναν με ή χωρίς παρεμβάσεις, αξιωματικοί βρέθηκαν απόστρατοι εν μία νυκτί και ο αν. υπουργός δεν βρήκε να πει ή να κάνει κάτι;

Ευλόγως αν. υπουργέ ΠροΠο θα αναρωτηθεί κάποιος, τελικά «ποιος κυβερνά το ΠροΠο»;

Ακολουθήστε την Θάλεια Χούντα στα socials:

      

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video