Οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ, στην Ανατολική Μακεδονία ήταν ήδη «στο δρόμο» …

Οι στρατηγοί  της ΕΛ.ΑΣ, στην Ανατολική Μακεδονία ήταν ήδη «στο δρόμο» …

της Θάλειας Χούντα Προ ολίγων ημερών ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς, ότι η παρουσία τους «στο δρόμο» και δίπλα από τους μάχιμους αστυνομικούς της καθημερινότητας, είναι πλέον επιβεβλημένη. Και όμως. Κάποιοι στρατηγοί είχαν προηγηθεί της αρχηγικής εντολής και είχαν βγει στους δρόμους πολύ καιρό πριν! Το ερώτημα είναι: ποιους δρόμους και

της Θάλειας Χούντα

Προ ολίγων ημερών ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς, ότι η παρουσία τους «στο δρόμο» και δίπλα από τους μάχιμους αστυνομικούς της καθημερινότητας, είναι πλέον επιβεβλημένη.

Και όμως. Κάποιοι στρατηγοί είχαν προηγηθεί της αρχηγικής εντολής και είχαν βγει στους δρόμους πολύ καιρό πριν!

Το ερώτημα είναι: ποιους δρόμους και γιατί δεν τους είδε κάποιος αστυνομικός δίπλα του;

Η απάντηση είναι: στους δρόμους που οδηγούν σε πολιτικά και βουλευτικά γραφεία, με ιδιαίτερη έμφαση αυτά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η χώρα τελεί σε άτυπη προεκλογική περίοδο και «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Μπορεί να έγιναν στρατηγοί επί ΣΥΡΙΖΑ,να απόλαυσαν ‘Μενεξεδένιες στιγμές” όμως η επόμενη Κυβέρνηση θα είναι άλλη. Και το … αστυνομικό δαιμόνιο των αστυνομικών στρατηγών σπανίως τους προδίδει. Έτσι, έχουν επιλέξει τις στοχευμένες επισκέψεις, δηλώνοντας από τώρα και εν όψει των επόμενων κρίσεων, την προσήλωσή τους. Κι ας ταξιδεύουν για κάμποσες ώρες μακριά από τον τόπο της υπηρεσίας τους και αλλάζοντας αρκετούς νομούς στο ταξίδι τους. Σε κάθε περίπτωση, με το υπηρεσιακό όχημα κινούνται.

Όλα αυτά τα ωραία και ενώ ήμουν στο αυτοκίνητό μου, ταξιδεύοντας κάπου ανάμεσα σε Θράκη και Μακεδονία … Δράμα η κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρεις τις απογευματινές προς νυκτερινές ώρες, ποιος είναι στο διπλανό αυτοκίνητο!

Έπεται συνέχεια γιατί τα αυτιά και τα μάτια μας είναι ορθάνοιχτα στην Ανατολική Μακεδονία.

thalia
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Τελευταία Άρθρα

Δημοφιλή Video